Насловна Политика Милић: Са СНП-ом на изборе у Мојковцу, а послије им жао што...

Милић: Са СНП-ом на изборе у Мојковцу, а послије им жао што смо узели мандат у Петњици и Цетињу

1
ПОДИЈЕЛИ

srdjan-milic

Не можемо играти шизофрену политику, тако што се са СНП-ом излази на изборе, а послије зато што је некоме жао што је СНП узео мандат у Петњици и Цетињу, они се баве СНП-ом, а не лошим резултатима, казао је Срђан Милић поводом оптужби чланова политичке групације коју предводи Милан Кнежевић, да се СНП нуди ДПС-у у Петњици како би ушао у власт.

Лидер СНП-а Срђан Милић казао је да је његова партија на недавним локалним изборима у два града постигла зацртане циљеве, и то у Петњици и на Цетињу, док у Мојковцу није постигнут циљ, а то је било формирање власти.

Он је у емисији „У Центар“ на РТЦГ рекао да због лошег резултата опозиције у Мојковцу неко треба да сноси одговорност.

„Да се изашло самостално у Мојковцу постигао би се бољи резултат, али би сви уколико не бисмо побиједили тужио због тога СНП“, казао је Милић.

Милић је казао да је ГО СНП-а пратио намјере општинског одбора партије, као и податке са парламентарних и локалних избора.

„Да је Главни одбор промијенио одлуку општинског и да је комплетна опзиција изашла појединачно, и да смо направили резултат од 2 700 гласова, или 2 800, а ДПС је имао 2 900, сви би рекли да је СНП крив што опозиција није ишла заједно“, казао је Милић.

Милић је, на констатацију да га бивши чланови нису штедјели након избора, говорећи да глуми опозицију, и да се нуди ДПС-у у Петњици како би ускочио у власт, рекао да га само интересује да ли је то речено уз сагласност Миодрага Лекића и да очекује да наредних дана он одговори на то питање.

„Не можемо играти шизофрену политику, тако што се са СНП-ом излази на изборе, а послије зато што је некоме жао што је СНП узео мандат у Петњици и Цетињу, а у исто вријеме једни у опозицији падну 43 одсто, други 16, одсто, а ДПС порасте, они се баве СНП-ом, а не лошим резултатима“, казао је Милић.

Лидер СНП-а је, на питање да ли резултат у Мојковцу сугерише да обједињени наступ опозиције није гарант успјеха, казао да је СНП у Петњици и на Цетињу имао
већи број гласова, а тамо су самостално изашли.

„То је математика, али засметала ми је изјава једног од људи из ДФ-а, који је казао имали смо нула мандата, сада имамо четири, и ми смо направили добар резултат. Ја кажем да смо имали 13 мандата, изашли сами 2009., а сада имамо 6 мандата и постигли смо лош резултат у Мојковцу и неко због тога треба да одговара“, казао је Милић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here