Насловна Политика Милић: Понудићемо праведну цијену за Ловћен банку и Вијести

Милић: Понудићемо праведну цијену за Ловћен банку и Вијести

2
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Социјалистичке народне партије Срђан Милић написао је у ироничном одговору на питања дневног листа Вијести да његова породица планира да купи „Ловћен банку“ и „Вијести“.

milic

Настављајући у ироничнном тону, Милић је „ексклузивно открио“ и да су планови његове породице да купи и највеће привредне компаније у Србији: Жељезару Смедерово, ПКБ, Енергопројект, ФАП Прибој… Ову сатиричну преписку објавила је јуче на свом Фејсбук профили посланица СНП-а, Снежана Јоница.

„Још један од примјера „професионалне пажње и љубави“ Вијести према СНП-у је и наградно питање: зашто Вијестима смета СНП? Какве ли смо то планове пореметили“, упитала је Јоница и објаснила да се уредништво Вијести интересовало какве су намјере породице предсједника СНП ЦГ Срђана Милића у „смислу инвестирања у Србији“?!

На мејл адресу редакције, Медијски центар је упутио одговор који у цјелости преносимо:

Поштовани,

У односу на питање вашег новинара-дописника из Будве, шаљемо вам одговор господина Срђана Милића, предсједника СНП ЦГ:

Пошто се константно бавите породицом Милић, наш је план да у Србији, у пакету купимо Жељезару Смедерево, ПКБ, Енергопројект, ФАП Прибој. Такође, у Црној Гори планирамо да понудимо праведну цијену за „Ловћен банку“ и НДВ без власника.

„Одговор, међутим, није објављен у јучерашњем броју Вијести„, написала је Јоница.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here