Насловна Политика Милић: Поједине политичке партије имају своје медије које финансирају

Милић: Поједине политичке партије имају своје медије које финансирају

0
ПОДИЈЕЛИ

Одређене политичке партије на црногорској политичкој сцени имају своје медије које финансирају, казао је предсједник Социјалистичке народне партије СНП-а Срђан Милић у емисији „У жижи“ на Скала радију.

srdjan-milic2_0

Он се осврнуо на рекламирање у предизборној кампањи појединих политичких партија у црногорским медијима.

„Неке партије су биле бјесомучно потпомагане од тих медија, да ли државних или приватних, сасвим је све једно, док други медији по том основу не могу да живе, јер имају нелојалну конкуренцију. Зашто би онда неко закупио одређени термин у нпр. Скала радију када од штампаних медија то добија бесплатно, уз услов да послије избора, када уђе у парламент штити њихове приватне интересе, а не интересе грађана Црне Горе”, казао је Милић.

Стога, сматра он, борба против оваквих одомаћених појава, личи на Дон Кихота и борбу са вјетрењачама, али све има свој крај.

Милић каже да је начином којим је водио политику СНП допринио томе да се изађе из тог зачараног круга.

“Није потребно да се правдам и доказујем да ли смо онакви или овакви опозиционари. Ми смо политичка партија која је завриједила толику подршку грађана Црне Горе на изборима, не због тога да ли смо опозиционари или смо власт, већ због програма који су грађани ставили изнад личности”, казао је Милић, вјерујући да ће та подршка програму СНП-а расти из дана у дан.

“Оно што сигурно нећу дозволити је да након сљедећих парламентарних избора поново долазим овдје и кажем- знате, ми смо сада понудили техничку Владу овоме или смо понудили мањинску Владу ономе, или било коме”, наводи он.

Милић је каже годину прије избора отворен са понудом и ко хоће да подржи програм Социјалистичке народне партије, добро је дошао.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here