Насловна Политика Милић: Онај ко нас напада тај ради за режим!

Милић: Онај ко нас напада тај ради за режим!

4
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Социјалистичке народне партије Срђан Милић поручио је са традиционалног новогодишњег коктела у Бијелом Пољу да неће дозволити да Херцег Нови падне у руке ДПС те да ће се за њега борити до посљедњег секунда.

Srdjan Milic 02
„Тиме ћу да покажем да и ако смо гријешили, ето наше мањинске подршке за власт у том граду. Да неко други не би направио грешку. Јер тамо гдје смо ми власт не правимо пуно грешака. Али су оне пуно видљивије него друге. Желим само да овај народ коначно почне да бира између оних који знају, могу поштено и праведно. И зато никога не дијелим, и важно ми је да свима у Црној Гори желим оно што желим својој дјеци. Здравље и среће. С друге стране, не дајем да неко напада оно што смо ми заједно стварали свих ових година“, поручио је Милић на новогодишњем коктелу СНП у Бијелом Пољу.

Он је додао да је некад било важније да се уништи СНП него да се мијења власт у Црној Гори и да поручује да СНП има једну јединствену политику.

„И свако онај из ове партије, или изван ње, ко напада такву политику директно ради за актуелни режим. Доста је више било игре оним шта је значио и шта значи СНП у Црној Гори. Нијесмо ми увијек они поред којих треба проћи, очешати се о нас и испричати неистине и онда након неколико дана под руку са нама поново, као да ништа није било. Интересантно је да смо се у Плаву и Колашину лако о власти договорили са СДП и БС, а у Пљевљима и Подгорици то нијесмо успјели. Мислим да ту није проблем у нама. Питам јесу ли бољи људи у ДПС и СДП у Плаву и Колашину него у Пљевљима и Подгорици“ казао је лидер СНП, преносе ДН.

Он је поручио свима који хоће озбиљно и поштено да сарађују са СНП да су добродошли, а онима који хоће да наставе причу коју су причали прије срећан пут.

„Ми више немамо година и снаге да се трошимо на правдање и доказивање. Ми смо као партија читаво вријеме у неком Кафкином роману. Да кажемо да нијесмо криви. И зато морам да кажем, за разлику од премијера Мила Ђукановића, да сам незадовољан социо-економском ситуацијиом у Црној Гори и свим оним што се дешава. Сматрам да смо Влада Црне Горе и ми као опозиција могли пуно више да урадимо за овај народ и да ћемо ми у СНП, а позивам све остале, да вратимо ријеч одговорност“, поручио је Милић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  То исто и Ђукановић каже: Ко нас напада ради против државе! Милић мисли да само он има ексклузивно право да ради за режим. И то како ради, тешко да може имати конкуренцију.

  • 0
   0

   Nekada kroz ISTORIJU SRBA CRNOGORACA je VJERA NJIH SOBIRALA SVETOG SAVU pa onda veci dio SRBA se SOBIRAO oko TITA itd..

   Danas SRBI CRNOGORCI ne trebaju da se SOBIRAJU oko MANDICA MILICA ili nekog TRECEG oni mogu i preko njih da se SOBIRAJU ali da im je isti cilj a to je MONARHIJA dakle da su KOALICIJA da ih ta ITEJA VEZE ko nije za to on je PRODANA DUSA i nije i ne moze bito PATRIJOTA CRNOGORSKI , MONARHIJA U DANASNJE VRIJEME prestavlja i GRADJANSKO DRUSTVO tako da i neke NESRPSKE PARTIJE mogu ici snama u KOALICIJU koju PRIZNAJU NASU ISTORIJU.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here