Насловна Политика Милић: Нико неће уцјењивати СНП у Котору

Милић: Нико неће уцјењивати СНП у Котору

5
ПОДИЈЕЛИ

Одбор Социјалистичке народне партије Главног града организовао је данас традиционални коктел за своје чланове и симпатизере у Подгорици.

Предсједник СНП Срђан Милић казао је да СНП нема чега да се стиди што је говорио у изборној кампањи, јер је све била истина.

„Мјера вриједности СНП-а није број мандата, већ оно што радимо за остваривање права свих грађана Црне Горе“, истакао је он.

Милић је навео да га није изненадила одлука Владе Црне Горе да из скупштинске процедуре повуче Предлог закона о измјени и допуни Закона о државним празницима, у коме се предлаже да дан Његошевог рођења буде државни празник.

„Има оних који се чуде и не виде да је направљена трампа – Његош је замијењен за накнаде мајкама са твоје и више дјеце. Зато су Бошњаци подржали да се смањи та накнада, а добили да Његошев рођендан није државни празник“, казао је предсједник СНП-а.

Он је навео да је претходних година такође неко у Црној Гори жмурио на све крађе само да би му црногорски језик био у Уставу и да се продубљују подјеле унутар провославног народа.

Предсједник СНП је казао да је сигуран да ће Будва добити новог градоначелника из редова досадашње опозиције.

Говорећи о ситуацији у Котору, Милић је истакао да је предсједник Општинског одбора СНП-а др Бранко Баћо Ивановић институција у том граду и не могу њега да уче шта да ради они који су јуче само вербално изашли испод скута Мила Ђукановића и који су у Никшићу заједно са ДПС-ом гласали за буџет.

Он је поручио да нико неће уцјењивати СНП у Котору.

„Неки су навикли на фотеље и привилегије и сада желе да одговорност пребаце на СНП“, казао је Милић.

Предсједник СНП-а је рекао да би изгласавање одлуке о уласку у НАТО у парламенту само изазвало нестабилност у Црној Гори и поновио да СНП неће прекинути бојкот Скупштине Црне Горе.

„Они који једва чекају да уђу у парламент – нека у СНП-у не траже друга, јер ми тамо улазити нећемо“, казао је предсједник СНП-а.

Он је истакао да је за изборе у Никшићу најбоља опција – једна опозициона колона.

Милић је члановима и симпатизерима СНП-а и свим грађанима Црне Горе пожелио све најљепше у 2017. години и срећне предстојеће празнике.

ПОДИЈЕЛИ

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    „Мјера вриједности СНП-а није број мандата“, рече Срле и настави да предсједникује до нула мандата.

  2. 0
    0

    Види аветињо продана,не паметуј него се договори са људима да се у Котору формира власт.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here