Насловна Насловна Милић не заказује Главни одбор, јер нема већину

Милић не заказује Главни одбор, јер нема већину

7
ПОДИЈЕЛИ

srdjan-milic

Два мјесеца након партијског конгреса предсједник СНП-а Срђан Милић не заказује сједницу Главног одбора, на којој би требало да се изаберу нови партијски органи, јер није сигуран да има већинску подршку, тврде извори “Вијести” из те партије.

Тако СНП нема потпредсједника, директора и Извршни одбор, а практично легитимност има једино Милић, као предсједник.

Иако је избор на челно мјесто издејствовао на Конгресу лобирањем и избором делегата који су му били наклоњени и дигли руку за њега, Милић нема већинску подршку у партији.

Он, тврде извори “Вијести” из те партије, покушава да је обезбиједи “куповином” чланова ГО и стручних сараданика, нудећи им привилегије у СНП-у и позиције у државним институцијама.

Наводно, оне који су му се успротивили и подржали Алексу Бечића или Александра Дамјановића као његове противкандидате, чисти почев од најнижих кадрова.

Milic i Damjanovic

Његови противници, међутим, планирају да му на сједници ГО скрену пажњу да партију не води добрим путе, казао је извор “Вијести”. Ако наиђу на Милићево игнорисање, као што вјерују да хоће, дио партијских активиста и функцинера размишља о начину на који треба сачувати њен интегритет и опозициони смјер.

Иако је након краха на локалним изборима у Херцег Новом Милић најавио покретање питања одговорности, почев од себе до локалних одбора, сједницу ГО СНП-а, која је уочи Нове године била отказана због невремена још није заказивао.

Када ће то учинити не зна се јер „Вијести” нијесу добиле одговор на питања упућена Медијском центру СНП-а.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ова ситуација сведочи само о једној чињеници, није лако претворити снп у, рецимо, сдп, или позитивну, упркос томе што се њен лидер нуди властима као супозторија.
  Ипак је то партија, која упркос Млићу и милићима, у својим структурама и чланству има људе којима није лако манипулисати.

  • 0
   0

   „Ипак је то партија која у својим структурама и чланству има људе којима није лако манипулисати.“
   I upravo zbog toga, nakon GO , na kojoj će G-din Milić imati ubjedljivu VEĆINU, biće sve jasno i mnoga usta će napokon zašućet ( barem neće blebetat u ime SNP, ako imalo obraza imaju – ko što nemaju)!!!!
   A gospoda iz nedefinisane družine DF , nakon vlade u sjenci, pa prelazne vlade, pa vlade narodnog jedinstva dako smisle još koju foru koju će koristiti isključivo u svrhu olajavanja SNP i ostale opozicije liše Andra i Meda!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here