Насловна Политика Милић: Други пишу саопштења, а СНП нуди конкретна рјешења

Милић: Други пишу саопштења, а СНП нуди конкретна рјешења

5
ПОДИЈЕЛИ

SRDJAN MILIC

Социјалистичка народна партија успијева дјелима да покаже и докаже да у Црној Гори живи идеја која је утемељена на социјалистичкој традицији и која ниједног тренутка није заборавила интересе обичног грађанина, казао је лидер те странке Срђан Милић.

Прича се о Влади, оставкама, легитимитету или изворним путевима, а заборавља се да су грађане Црне Горе управо те партије на власти довеле у ситуацију да не живе животом достојним човјека. Зато СНП наставља још јаче и снажније да у парламенту предлаже конкретна рјешења за бројне социо-економске проблеме са којима се данас суочавају грађани Црне Горе“, истакао је Милић.

Мјесни одбори СНП Главног града за Забјело и Љубовић добили су нове просторије које се налазе у Улици Краља Николе број 323 у Подгорици. Свечаности поводом отварања просторија присуствовало је партијско руководство на челу са Милићем и велики број чланова мјесних одбора СНП-а са овог подручја. Изразили су задовољство што су активисти и симпатизери добили адекватан простор за рад.

Други своју снагу, односно програм, заснивају на написима у медијима и ширењу неистина о политичкој конкуренцији, а СНП непоколебљиво ради на стварању услова за повећање запослености, смањење корупције и криминала, те унапређење здравственог и образовног система“, закључио је Милић.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Kume Šaro, tebi i tvojima iz užeg okružnja iz udruženja demokrata, ni kući se ne raduju. Vama se jedino obraduje kozmetičarka zadužena za depilaciju prednje i zadnje guzne regije, pošto taj dio međusobno često iskorišćavate svojim izgleda jedinim aktivnostima.

  2. 0
    0

    ,,Зато СНП наставља још јаче и снажније да у парламенту предлаже конкретна рјешења за бројне социо-економске проблеме са којима се данас суочавају грађани Црне Горе“ – e ovo se zove prevarant, a Bečić je isti kao i on. Podrška Damjanoviću i protestima

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here