Насловна Издвојено Милета Павићевић-Чича: Агентуре из Брозове школе наставиле хајку

Милета Павићевић-Чича: Агентуре из Брозове школе наставиле хајку

3
ПОДИЈЕЛИ

Поводом нечувене хајке која траје готово два мјесеца (и не наслућује се права истина),а у вези тзв. ,,терориста,, и њихових помагача међу којима има и неких који се представљају као припадници Равногорских покрета осјетили смо потребу да јавно реагујемо.

Тим прије што је ово добро дошло безбожним продукљанским властима да и даље наставе са ударима на оне часне припаднике Југословенске војске у отаџбини на челу са Дражом Михаиловићем којима се ни данас гробови не знају, као и на нас живе њихове потомке и поштоваоце.

Званични Равногорски покрет са индигнацијом одбацује било какву повезаност са било каквим прљавим работама и истовремено оптужује црногорску власт којој је од раније позната методологија оваквих конструкција, али оптужује у исто вријеме и наводне помагаче, који су представљени јавности као некакви Равногорци из Србије, ако су евентуално и стварно умијешани у тзв.,,државни удар,, који је како кажу имао за циљ да ухапси Мила Ђукановића уз помоћ праћки и других алата, кога иначе чува сва црногорска и војска и полиција.

Циљ свега овога, сада је то већ јасно био је да се придобије још који глас за владајућу партију, али и да истовремено појача мржња међу истим народом у Србији и Црној Гори и према братској Русији, дакле против православног живља, а да удовоље највећим непријатељима нашег народа оличеним у НАТО злочиначкој машинерији, која је сваком здраворазумном човјеку остала у најцрњем сјећању,када је готово три мјесеца даноноћно засипала бомбама Србију и Црну Гору у којој су пале и прве жртвеу Даниловграду и Мурину.

Такође, ово доживљавамо и као наставак оне лажне и неутемељене оптужбе, која и данас има својих следбеника да је Србија 1918. године “окупирала Црну Гору”, а прије би се могло рећи да је Црна Гора окупирала Србију, с обзиром да тамо живи преко седамсто хиљада људи поријеклом са простора Црне Горе, а неки од њих заузимали највећа мјеста у држави, почев од предсједника, премијера и других највећих функција.

На крају, овај случај осим што је краткорочно нанио штету Равногорцима, он нас је истовремено ојачао, што потврђују свакодневни позиви подршке из отаџбине и расијања од бројних људи, знаних и незнаних.

Ово и није био први пут да разне службе и агентуре из Брозове школе ударају по нама који смо вјерни краљу и отаџбини, што сам лично доживљавао и на својој кожи како од оне старе титоистичке, тако и од ове Милове власти.

Управо они који су носили штафету и пјевали цијелог живота пјесме Брозу и прогонили све остале, данас су углавном у затворима након што су опљачкали и државу и народ и само су они кадри исценирати и конструисати овакве лажи и манипулације, каква је била ова са тзв.државним ударом и „терористима“.

Предсједник Уједињеног равногорског покрета Црне Горе војвода Милета Павићевић–Чича.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  To nije nase da razmatramo,nase je da javno odbacimo insinuacije i konstrukcije u bilo kakvu umijesanost cestitih ravnogoraca u tzv.,,drzavni udar,, ..
  Bog ce svakome dati po zasluzi.

 2. 0
  0

  Mileta legendo , kakvi su ovi današnji cetnici , malo ih stisneš i sve propjevaju .
  Tako su i oni od 1945 kad Kalabić izda Dražu , a Draža Pavla , takva ste vi cetnici sorta .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here