Насловна Друштво Милан Стаматовић: Раде, Србине, Златибор је уз тебе!

Милан Стаматовић: Раде, Србине, Златибор је уз тебе!

8
ПОДИЈЕЛИ

„Раде Рачић, ученик седмог разреда из Подгорице, својим примером и одговором на часу историје, да је Црна Гора прва српска држава, показао је како се, и по цену најстрожих санкција, чува српски идентитет“, изјавио Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије и председник општине Чајетина, позивајући храброг подгоричког основца да део зимског распуста проведе на Златибору као најдражи гост Чајетинаца.

„Ово је диван пример како родитељи могу своју децу, од малих ногу, да науче правим породичним и традиционалним вредностима, да их васпитавају у духу српске културе и традиције. Јер, малом Раду Рачићу, што би рекли у Црној Гори, „свака је златна, ка’ у владике Рада“. Радов отац је већ подсетио на чињеницу да су Срби у Црној Гори припадници најугроженије етничке групе у Европи, а ја ту могу, на жалост, само да констатујем да су свему томе, током и после недавних избора у ЦГ, умногоме допринеле и власти државе Србије“, рекао је Стаматовић.

Он је обећао да ће брига о Србима изван Србије, а посебно о Србима у региону, бити у фокусу његове председничке кампање. Једна од првих Стаматовићевих иницијатива односи се на неопходност да свих четири милиона Срба који не живе у Србији добију држављанство Републике Србије.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  običaj je da svaka crnogorka rodi bar dva sina,jedan treba da ide u beograd kod strica da živi.zato svi znamo da smo prva srpska država na balkanu i ne trebaju nam neke knjige i nepismeni učitelji da nam kažu ko smo.rade je normalan momčić koji zna svoje korjene.

 2. 0
  0

  Stamatovicu imas glas mene i mojih 4 celjadi iz kuce samo za ovaj gest.
  Pozdrav od crnogorca iz Preokuplja, a maloga Radeta i njegove dragi Bog neka cuva.

 3. 0
  0

  Pa tvorac Srpske države Stevan Nemanja rođen je u Podgorici,a SAveti Stefan je srpski grad,a meni Crnogorci nedaju da uđen i da ga vidim,a kod nas studiraju iječe se besplatno,Hranili smo ih bar 200 godina,a sad više vole Arnaute i Ustaše.

  • 0
   0

   Kremicu svako ko se lijeci u Srbiji iz CG mora da plati kao svaki drugi stranac, a studenti iz CG koji se izjasne kao Srbi studiraju kao i svi drugi Srbi, a sto se tice o ;;hranjenju od 200 god,, neznam na sto mislis
   A sto se tice ulaska u SV STefan , pa ni Ja kao ni TI ne mogu da udjem kao i u Bijeli Dror u Beogradu.
   A sto se tice Arnauta i Ustasa , pogledaj kako se vlast Srbije ponasa sa njima,

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here