Насловна Политика Стаматовић: Мету сте ми поставили – чекам да пуцате!

Стаматовић: Мету сте ми поставили – чекам да пуцате!

1
ПОДИЈЕЛИ

Председник чајетинских напредњака, продужена рука првог специјалца СНС Андреја Вучића, јуче је јавно поставио мету на моју главу, признајући да сам управо ја, односно моја кандидатура за председника Србије, главни разлог целе хајке коју власт из Београда води против општине Чајетина и наших развојних пројеката, попут изградње најдуже панорамске гондоле на свету и иницијативе за привођење комерцијалној намени Аеродрома „Поникве“, изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић.

„Уместо да се овај Ужичанин на привременом раду у Чачку који не живи у Чајетини, али зато „телепромптно“ управља овдашњим напредњацима, упита зашто се због мистеризозног, приватног и, надасве, нелегалног пројекта „Београд на води“ доноси „лекс специјалис“ и мења Генерални урбанистички план престонице; уместо да се запита зашто држава Србија, упркос захтеву новопазарских локалних власти, не сме да сруши нелегалну чардак ругобу муфтије Зукорлића у центру Новог Пазара; уместо да пита ко је узурпирао државно земљиште на Златибору, „Продужена рука“ би да руши нешто што још није почело ни да се гради“, каже Стаматовић и обећава да грађани Чајетине неће одустати од народне акције, односно почетка изградње носећих стубова за гондоле.

„А, ако су Вучићи већ решили да хапсе због „дивље градње“, предлажем им да крену од себе, својих мистериозних инвеститора из Абу Дабија и од првог председника своје странке, још актуелног шефа државе, који је своје куће изградио на водозаштитном савског насипу, па онда можемо и ми Чајетинци да дођемо на ред. Наравно, ја се, за разлику од Вучића и њихових „Продужених руку“, иза грађана не кријем: чим се „познаванију права“ приведу ресорни министри, ето и мене тамо и то добровољно“, рекао је Стаматовић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Pazi ti mangupa seljoberskog, ti si lopuzo izmislio beograd na vodi! Divljom gradnjom sa tvojim mafijaskim pajtosima unistio si Zlatibor u zadnjih 15 godina,,, i sta kukak ceo zivot prosjace moralni, ne mozes graditi preko privatne zemlje bez novcane nadoknade, inace farsa od projekta od starta. Kupis opremu a nemas nijedan papir, idejni projekat, bilo kakav proracun, resene pravno imovinske probleme i sad ti neko kriv?! Pretis sa nekakvim radnim akcijama jer si kao mladic na tim akcijama najlakse krao, a taj sto te kao napada je tvoj koalicioni partner, a ta produzena ruka je tvoja lazna opozicija vec zadnja dva mandata i sta ti nije jasno majmune. Ajde pojdi bananu, smiri se

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here