Насловна Друштво Милачић у „Недељом у 21“: НАТО савез је Ђукановић глобално (ВИДЕО)

Милачић у „Недељом у 21“: НАТО савез је Ђукановић глобално (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

НАТО савез је Ђукановић глобално – све што он персонификује је НАТО глобално,“ казао је грађански активиста и предсједник „Отпора безнађу“ Марко Милачић, гостујући у емисији „Недељом у 21“. Он је напоменуо да Влада не расписује референдум јер зна да не може добити подршку те да су грађани Црне Горе у највећој мјери за неутралност.

„Ми нисмо ни свјесни колико пријатеља имамо; постоји много организација и појединаца који могу да нам помогну и који подржавају идеју о неутралности Црне Горе и прогресивне снаге у Црној Гори.

Nedeljom u 21 yt 800x600 Марко М 3 1 409x307 Милачић у Недељом у 21: НАТО савез је Ђукановић глобално (ВИДЕО)

Постоји спин овог режима да су против учлањења Црне Горе у НАТО само Русија и Србија, међутим, против тога су све прогресивне снаге Запада,“ казао је Милачић, говорећи о искуству Референдумског каравана.

Он је навео да су Американци смислили одлично оружје како да контролишу свијет – то је НАТО, те напоменуо да се сад огољено види да циљ НАТО-а није била борба против комунизма већ борба против Русије:

„НАТО је огранизација која за собом има највише крви,“ напоменуо је он.

Неутралност је гарант безбједности

„Неутралност је крајњи и ултимативни демократизам. Концепт неутралности је супериоран,“ нагласио је Милачић и истакао: „Оно што видимо у Црној Гори само је ехо глобалне пропаганде која се ослања на грубу моћ а свој коријен има у неправди.“

Лидер „Отпора безнађу“ казао је да геополитичка динамика не иде на руку нашој власти те да у САД постоје људи који представљају острво слободе, као што је то сенатор Ренд Пол,казао је Милачић и напоменуо да је битно да један геополитички  талас, тренд иде на руку грађанима Црне Горе.

Говорећи о тероризму Милачић је навео да је од 40 напада у задњих пар година који су се догодили у Европи двије трећине било у НАТО државама, али да ниједан напад није био у државама које су војно неутралне:

„Неутралност је гарант безбједности,“ нагласио је Милачић.

Он је истакао да је прикључење Црне Горе у НАТО и етичко питање:

„‘Ратовање за мир’ какво смо видјели у Црној Гори није другачије од ратовања за мир НАТО-а. НАТО је магнет за тероризам.

Мурино је наш примјер зла које сије НАТО. Наше је етичко питање: да ли ћемо да будемо дио зла или дио добра?“

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  MISLE NATISTI KARADAGA DA CE SJUTRA KADA SE UCLANE U ZLOCINACKU ORGANZACIJU NATO DA CE BITI JUNICA IZ KONAVLA I DA IH NECE VRACATI VISE NIKOME.SINDROM „PLIJENJENJA“JE JAK KOD OVIH SPODOBA.CAK MISLE MRCENICI DA BI GUSLE TREBALO DA IH OPJEVAJU ZA „JUNACKI PODVIG“.PONIZAVAJUCE JE I POMISLITI DA CRNOGORSKO „SVIJETLO „ORUZJE RATUJE PO AVGANISTANU I UNESRECENIM I RAZORENIM DRZAVAMA ZA KONTROLU DISTRIBUCIJE DROGE I DRZANJU U POKORNOSTI I NASILJU NARODA.

 2. 0
  0

  U razgovru su se pomenule razne teme i nacini zastite u stvari neutralnosti.Misljenja su potreban svima da neke stvari razjasnimo,medjutim nemozemo sebe posmatrati koliko god je neutralnost vazna stvar,izdvojeno iz ovog dijela gdje svi zivimo sada u vise drzava jedne nekadasnje zajednicke drzave.
  Potrebo je iz Jugoslavije izvuci pouku,narocito iz nastajanja i raspada,sta je bilo i kao je bilo.
  Njabolje i jedino resenje je ujedinjenje sa Srbijom Republikom Stpsko u tom zajednistvi traziti i boriti se za bolje i zivljenje i sigurnost,jer sve drugo je utopija visa od Jugoslavije ,iako je bila ne samo nasa ideja ,ali to nije tema.
  Da ce Njemcka na jednoj strani i Turska na drugoj sve gledati neutralno i demokratski je vjerovanje koje je svojstveno samo komunistima koji vjerovanja nijesu imali nego fanatcnu ideju i sizofreniju.
  Ta buduca dzava mora imati dogovor sa Rusijom i Amerikom o neutralnosti,sa EU ekonomske odnose u onom smislu koje ima danasnja Turska.
  Eksperimenitsanje nema,Djuknovicev Montenego je zavrsio svoj put, pitanje je kako ga smijeniti mirnim putem,tu se treba povezati sa administracijom USA da izvrsi pritisak da se jednostvno odstrani,za to treba imati politicke snage koje ce to uradit,imamo li mi za to ljude?

 3. 0
  0

  Свака част Марко од камених Куча, како за овај разговор тако и за јучерашњу снажну подршку мајкама жртвама бездушних, осионих властодржаца!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here