Насловна Насловна Милачић: Позивница за НАТО призива тероризам

Милачић: Позивница за НАТО призива тероризам

2
ПОДИЈЕЛИ

Покрета за неутралност саопштили су да у последње вријеме откад су на глобалном нивоу у тренду Исламска држава Ирака и Леванта (ИСИЛ) и њене пријетње и злочини, црногорски НАТО пропагандисти ту чињеницу користе како би путем беспризорне кампање страха убиједили грађане да је у Алијанси спас.

Milacic_1

Извршни директор Покрета Марко Милачић рекао је да Мило Ђукановић, Душко Марковић, Игор Лукшић, Веско Гарчевић и екипа атлантистичких манипуланата поручују да је баш сјеверноатлантски савез најбоље одбрамбено рјешење, које ће, наводно, грађанима обезбиједити мир од терора одрубљивача глава, који само што нијесу закуцали на врата Црне Горе.

„То је досад невиђени спин и огромна замјена теза управо је НАТО са својим сателитима тај који као магнет привлачи Исламску државу, њене ратнике и борце. Управо је НАТО са Вашингтоном на челу крвни непријатељ разноврсних исламских фундаменталиста, али и других терористичких група широм свијета. Важан је још један ниво приче док нас промотери НАТО-а убјеђују да је НАТО спас од ИСИЛ, затамњује се чињеница да је, заправо, исти тај НАТО имајући у виду методе које користи једна огромна, добро организована, лијепо упакована  Исламска држава у великом“, казао је Милачић за „Дан“.

Како сматра, „док нас застрашују одрубљене главе у режији Исламске државе и монструозни снимци погубљења што се, срачунато, и те како форсира у глобалним медијима (да би се сијао страх, по рецепту који овдје, на локалу, рецимо спроводи Душко Марковић) дотле се много већи злочини, у режији НАТО-а, уљепшавају„.

још више када НАТО убија и заузима територије то нијесу злочини и окупације, већ ширење демократије, али када Исламска држава убија онда то представља звјерство.

У суштини, ријеч је о истом, антицивилизацијском духу, само је разлика у односима са јавношћу НАТО је одлучио да убија „елегантно“, без снимка убијања и без крви у видокругу обичног гледаоца, док је медијска логика Исламске државе другачија они убијају са крвљу у кадру, каже Милачић.

Портпарол Нове српске демократије Јован Вучуровић рекао је да је власт довела грађане у веома опасну ситуацију, јер је политика приближавања НАТО-у довела до тога да Црној Гори пријети најопаснија терористичка организација на свијету.

Како сматра, та неразумна и неодговорна политика, која не види даље од носа, увукла је читав народ у опасност и сада се због тих потеза Ђукановића, Марковића и сличних профитера, налазимо малтене у стању приправности, суочени са пријетњама фанатика.

„Марионетска политика ДПС-а и СДП-а већ је изазвала тешке проблеме и Црна Гора је, против воље својих грађана, увучена у сукоб са историјским пријатељем и савезником Русијом. Дакле, искључиво због НАТО-а се налазимо у веома критичној и компликованој ситуацији, и ту причу треба што прије прекинути, јер је то једини начин да се грађани осјећају безбједно и сигурно. НАТО не доноси сигурност, већ вас само поставља као мету коју неко прије или касније погоди. Агресивна и деструктивна политика НАТО-а, донијела је том савезу бројне непријатеље, који само чекају прилику за освету и ситуација је једноставна искуство других држава нас учи да се треба дистанцирати од НАТО-а и и да је то успјешна формула за безбједност неке државе„, казао је Вучуровић.

По оцјени директора Покрета за неутралност Марка Милачића, не треба сметнути с ума ни могућност да су сами Вашингтон и НАТО, или њихови извођачи радова на Балкану, творци пријетећих порука за наш регион, како би се овај простор ужурбано угурао у атлантски савез.

То не би било ништа чудно, имајући у виду, историјат бешчашћа НАТО савеза, који је увијек, од свог постанка, био спреман буквално на све, да би реализовао своје геополитичке циљеве, закључио је Милачић.

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here