Насловна Друштво Микрософт наставља да интригира

Микрософт наставља да интригира

0
ПОДИЈЕЛИ

Јануар је изузетно битан мјесец за Микрософт, јер се од компаније очекује да представи пуну листу детаља о својим Windows 10 плановима током догађаја који ће се одржати 21. јануара.

Microsoft-Windows Phone

Након овога, Микрософт би требало да лансира и нови Technical Preview који ће корисницима обезбиједити прегршт нових функција.

Под кодним именом January Technical Preview (JTP), нови тест буилд би Windows Insiderima могао обезбиједити функције као што суCortana и Continuum , а Микрософт је већ почео са теасерима неких Windows 10 функција на свом Твитер налогу.

Овог викенда, компанија указује на двије функције које су већ присутне у постојећим Technical Preview буилдовима, али су потпуно нове за оне који користе Windows.

Multiple desktops и Task view омогућавају корисницима да боље организују свој рад на десктопу и сигурно ће бити од користи на Микрософтовој платформи, посебно због тога што сличне функције већ постоје на ривалским оперативним системима.

ЈТП ажурирање ће укључивати и нове ИСО-е, а онима који их испробају ће омогућити да имплементирају свјежу копију система на рачунарима без потребе да прво инсталирају претходну верзију. Више детаља ћемо свакако имати 21. јануара, када ће Микрософт објелоданити своје планове за Windows 10.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here