Насловна Политика Мијатовић: Пензионери траже живот достојан човјека а не мрвице са стола

Мијатовић: Пензионери траже живот достојан човјека а не мрвице са стола

1
ПОДИЈЕЛИ

Вијеће пензионера и инвалида рада Демократског фронта Никшић указује на тешку ситуацију пензионерске популације у Никшићу. Свједоци смо да се пензионерска популација налази на друштвеним маргинама. Пензионери траже живот достојан човјека а не мрвице са стола, саопштио је данас предсједник вијећа пензионера и инвалида рада ДФ Никшић Никола Мијатовић. Вијеће је позвало све пензионере и инвалиде рада да се окрену себи и заштити својих интереса. Они су истакли да дају пуну подршку политици Демократског фронта и напоменули да ће у наредном периоду дати максималан допринос, јединој правој искреној и поштеној алтернативи у односу на актуелни режим и његове сателите.

Остатак саопштења Мијатовића преносимо у цјелости:

Питамо се да ли актуелна власт зна колико пензионера има примања испод 150 еура, дакле испод прага људског достојанства? Колико пензионера је кредитно задужено? Колико пензионера нема ријешено стамбено питање? Колико породица живи од пензија, као и какав је статус просјечног пензионера у Никшићу?

На ова питања једноставан је одговор! Велики број!

Вијеће пензионера и инвалида рада Демократског фронта Никшић позива све пензионере и инвалиде рада у Никшићу да се окрену себи и заштити својих интереса. Позивамо актуелно Удружење Пензионера да распише изборе у којем би ушли истински представници пензионера са циљем заштите дигнитета свих пензионера и инвалида рада.

Сада смо нажалост свједоци да Удружење Пензионера умјесто да буде кровна организација свим пензионерима представља партијску ћелију актуелне власти. Такође знамо да бенефите од Удружења имају углавном они суграђани који су окречени бојама власти…

Вијеће пензионера и инвалида рада Демократског фронта Никшић позива надлежно тужилаштво да испита рад и финансије Удружења и да утврди чињенично стање са ситуацијом везаном за просторији у ул. Новака Рамова која је на незаконит и волшебан начин злооупотријебљена и одузета пензионерима и инвалидима рада у Никшићу, као и да провјери се како су садашњи пензионери подстанари поред својих просторија.

Вијеће пензионера и инвалида рада Демократског фронта Никшић даје пуну подршку политици Демократског фронта и у наредном периоду даће максималан допринос, јединој правој искреној и поштеној алтернативи у односу на актуелни режим и његове сателите… Дакле пуна подршка Демократском фронту!

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here