Насловна Политика Мићуновић на челу никшићких Брајовићевих социјалдемократа

Мићуновић на челу никшићких Брајовићевих социјалдемократа

0
ПОДИЈЕЛИ

Социјалдемократе Црне Горе су синоћ формирале иницијативни одбор за Никшић, за чијег предсједника је једногласно избран Момчило Мићуновић.

sdp_logo

Мићуновић је био шеф никшићког одбора СДП-а, који је недавно заједно са двије трећине чланова одбора напустио, наводи се у саопштењу медијског пула Ивана Брајовића.

“Одбор је доминантно састављен од бивших чланова СДП-а али и других угледних Никшићана, универзитетских професора, предузетника, спортских радника, студената, као и оних који су по први пут приступили некој политичкој партији”, наводи се у саопштењу.

Конститутивном састанку иницијативног одбора је присуствовало 113 делегата, који су изабрали 55 чланова иницијативног одбора, који ће спроводити све неопходне активности око формирања будућег општинског одбора и припрема за први Конгрес партије. У састав иницијативног одбора су између осталих ушли: мр Лука Митровић, директор Хидрометеоролошког завода Црне Горе, Будимирка Ђукановић, службеница у Министарству за социјални рад и старање, мр Мирјана Поповић и мр Дарко Вујачић, универзитетски професори, Момчило Абрамовић, директор ЈП Водовод и канализација, Марко Радојевић, директор Агенције за планирање и пројектовање,  Рада Копривица, директор ЈУ Дневни Центар за дјецу са сметњом у развоју, Слободан Гајић, директор ОШ Раде Перовић, Милан Кораћ, секретар Секретаријата за социјално старање, спорт и младе, Предраг Вујичић, одборник у СО Никшић, Наташа Павлићевић, одборница у СО Никшић, Марко Вујачић, Вера Мирковић, Јелена Шутовић, Амра Смаиловић, Исмета Банда, Тања Огњеновић, Никола Зиројевић, и други.

Осим Брајовића, формирању иницијативног одбора је присуствовао и посланик Дамир Шеховић и професор Филозофског факултета у Новом Саду Миленко Перовић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here