Насловна Насловна МХ17: Објављен досад невиђени снимак места пада (ВИДЕО)

МХ17: Објављен досад невиђени снимак места пада (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Аустралијска телевизијска мрежа Њуз корп објавила је досад неемитовани снимак места пада малезијског авиона МХ17 свега неколико минута после несреће.mh 17

Видео је објављен на прву годишњицу обарања авиона, а људи који су се нашли на месту несреће наводе да је Боинг оборио ратни ваздухоплов.

Њуз корп је објавила четири минута снимка, а наводно постоји један који траје 17 минута, али је он доступан само истражитељима.

Приказано је како на место несреће стижу и проруски устаници, којима командант наређује да спрече цивиле да приђу олупини авиона која је и даље у пламену.

“Шта? Где је други авион?“, чује се у једном тренутку када командант устаника прима позив, вероватно од свог саборца који се налазио на другој страни, пошто су крхотине авиона биле расуте у кругу од 50 километара.

Такође, на снимку командант устаник каже да је један Сухој оборио путнички авион, као и да су они, односно устаници, оборили тај борбени авион.

“Борбени авион је оборио овај, ми смо оборили њега… Украјинци су ово урадили тако да изгледа као да смо ми оборили путнички“, каже неименовани командант.

Према транскрипту разговора, примећено је између два и пет падобранаца који су слетели близу села Грабово. Командант је наредио својим људима да се одмах упуте ка селу Расипное, где се наводно упутио пилот Сухоја.

Један од побуњеника је упитао и зашто је путничком авиону било дозвољено да лети изнад ратне зоне, а потом су побуњеници пронашли једну црну кутију, као и личне карте погинулих путника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here