Насловна Мозаик Меси: Бесан због неистина

Меси: Бесан због неистина

0
ПОДИЈЕЛИ

Фудбалер Барселоне Лионел Меси објаснио је зашто се пре неколико дана огласио повом гласина које последњих недеља окружују каталонски клуб.Leo-Messi-Barcelona-2013

Аргентинац је истакао да је атмосфера у редовима Барселоне била све лошија пошто су медији недељама писали да је у сукобу са тренером Луисом Енрикеом, као и да се понаша као да је он тај који води тим. Меси је такође истакао да су наводи да би могао да напусти клуб и пређе у Манчестер Сити или Челси неистинити.

„Било је време да се престане са глупостима и морао сам да се огласим јер је атмосфера у свлачионици била све гора. Сви су били љути због објављивања неистина. Навикли смо да неке информације процуре медијима, зато што је то тако у Барселони. Али, ситуација је била лоше и нико није желео да види лажне информације у медијима, зато што то штети моралу тима. Никада нисам ништа демантовао, али сам схватио да је прави тренутак. Био сам бесан зато што су све биле неистине“, нагласио је Меси.

Меси је такође негирао да планира да каже збогом репрезентацији Аргентине, као и да се не слаже са Карлосом Тевесом.

Није истина да желим да напустим репрезентацију Аргентине. Никад нисам пропустио ниједну утакмицу кад сам позван и увек сам желео да будем са тимом. Увек сам био ту за тим, уосталом не морам да се правдам. Нисам причао са Мартином и одазваћу се кад год он буде желео. Никада нисам имао ни проблеме са Карлосом и сви смо пресрећни што се вратио у репрезентацију. У фудбалу је тешко причати о неправдама, али ја верујем да Аргентина заслужује да освоји због спортских квалитета, али и људиских, које има садашња група играча“, истакао је Меси.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here