Насловна Поглед Мектић – гигант бебједносних процјена

Мектић – гигант бебједносних процјена

5
ПОДИЈЕЛИ

„Високообразованог министра безбједности БиХ, перјаницу Вукоте Говедарице и СзП, а у задње вријеме и врло сервилног сарадника Изетбеговића и Звиздића, питали би смо, ко му је помогао да изврши овакву темељну процјену безбједности. У томе су ти вјероватно помогли Шаровић, Иванић, Бореновић, г-ђа Пандуревић и други“, наводи се у саопштењу покрета „Част отаџбине“, које потписује предсједник Удружења Родољуб Анђић.

„Е па министре, највећа пријетња безбједности БиХ сте ти и твоји горепоменути саборци и још понеки елитни саборац“, сматрају у Удружењу о дјеловању министра безбједности БиХ Драгану Мектићу.

„Удружења проистекла из одбрамбено-отаџбинског рата, си назвао радаикализованим групама а међу њима је и наше Удружење Част Отаџбине. Били би смо ти захвални када би изнио неке од наших радикалних активности. Ако је радикално, вољети нашу Републику СРПСКУ, нашу Србију и велику и моћну Русију и борити се за њихову слободу и суверенитет онда ми јесмо РАДИКАЛНИ. За разлику од тебе, наше удружење није издајничко легло – већ вучија дружина а чланови удружења не признају Бакира за за свог шефа и налогодавца и док смо живи нећемо прихватити УНИТАРНУ БиХ. Ми за сада прихватамо само изворни Дејтон, нећемо у НАТО – јер треба бити идиоти или макар налик теби и твојој братији па трчати ономе ко нас је здушно и крвнички бомбардовао три пута само зато што смо се супроставили њиховим имеријалистичким циљевима“, истичу у Удружењу Част отаџбине.

Према њиховим ријечима, истина је да су и противници уласка у ЕУ јер „нас тамо тјера и нагони Велика Британија творац чувене кованице БРЕгзита – пацови први напушатју брод који тоне“.

„Теби и твојим менторима и налогодавцима сметају и „опасни„ појединци попут Војводе Славка Алексића, који је за разлику од вас србин и патриота, који је цијело вријеме рата јуначки бранио и одбранио, са својим саборцима, Грбавицу и Јеврејско гробље од Алијиних аскера и муџахедина. Вама и вашем суду неправде смета и наш уважени члан, пензионисани пуковник ВРС Рајко Кушић, славни командант још славније Роагтичке бригаде, која се цијело вријеме отаџбинско-одбрамбеног рата супростављала 28 и 81 дивизији Армије БиХ и није изгубила нити један педаљ свете српске земље“, поручују они и додају:

„Ти се наш високообразовани министре, плашиш наредних избора и хоћете на вријеме да елиминишете и заплашите сваког Србина који може да вас демаскира и прокаже. Вјероватно ту очекујете и подршку високог преставника Валентина Инцка. Нашем Удружењу је част да сарађујемо са ветеранима Републике СРПСКЕ, са Србском части, Ноћним вуковима, Насљедницима Побједе и свим другим патриотским удружењима, као што нам је част да сарађујемо са опасним појединцима Алексић, Галијашевић, Ћеранић, Вукотић, Задулстанов, Савић, Богићевић, Велимировић и Мандић. Од ових удружења и појединаца, наш високообразовани министре, те неће ни нокат забољети – уколико први не употрјебиш силу. Ти и твоји из СзП се припазите Бакирових радикланих група, да не би остали без својих скалпова и држача истих. За разлику од вас ми позивамо цео српски народ на јединство и саборност и бићемо сретни ако многи часни и поштени чланови партија из СзП увиде ко је за Републико Српску (коју смо заједно стварали) а ко за унитарну Босну. Наш циљ је да заједно кроз патриотски блок олакшамо одсудну битку за Републику Српску њеном предсједнику Милораду Додику, који је због свог државотворног деловања једина кост у грлу пробосанској политици и вашим менторима.“

5 КОМЕНТАРИ

 1. 9
  0

  Био је некад у СР БиХ комунистички кадар по имену друг Тодо Куртовић. У име српског народа из СР БиХ, вољом политичког Сарајева, био је на свим функцијама које су могуће. Почиње тако Конгрес СК, телевизијски снимак прати све говорнике од почетка до краја. У једном тренутку, уз најаву спикера, на бину излази друг Тодо Куртовић. Из петних жила, друг Тодо се продере: „Другарице и другови“. Јече, од његовог гласа „све земље од Босне до Лике“ (Б. Ћопић). Пренос звука се прекида, иде слика друга Тода, а спикер објашњава шта је рекао. Тако је било теже уверити се да Србе представља неопевана блања. Сада, све је слично. Улогу друга Куртовића сада игра инистар мектић. Само, нема спасоносног дугмета, да искључи тон, кад министар говори. Сада сви могу да виде модел блање који би био биран од Бакира и престављао Србе у некој будућој унитарној БиХ.

 2. 10
  0

  Strašnije od toga što radi ovaj bošnjački „džoker“ i „korisni idiot“ je da njega u tim nepočinstvima podržava nekada poštena i patriotska stranka SDS, koja je sada nažalost srpsko-bosanska varijanta „Druge Srbije“!

 3. 11
  0

  SDS, čiji je član ova pokvarena budaletina (Mektić) je vjerovatno, kao i mnoge druge političke organizacije u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Republici Srpskoj, „poklekla“ pred Soroševim krvavim novcem kojim se finansiraju svi svjetski prevrati, „obojene“ revolucije i tzv. „proljeća“ koja tim građanima, umjesto „cvjetanja“, donose krv, užas i smrt!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here