Насловна Политика Мекејну је 1. април, а не Нова година: Вратићемо окупаторе одакле су...

Мекејну је 1. април, а не Нова година: Вратићемо окупаторе одакле су дошли

4
ПОДИЈЕЛИ

Делегација америчког Конгреса, која је планирала посјету Црној Гори, а након тога је и одложила „због хитних међународних питања“, посјетила је Украјину, гдје је поручила да ће 2017. године, украјинска територија бити ослобођена.

Амерички сенатор Џон Мекејн изјаио је да ће САД и Украјина заједнички „побиједити освајаче и вратити их одакле су дошли“.

„Видио сам да је сарадња између наших земаља важна за осигурање безбједности граница Украјине. У 2017. години ћемо побиједити освајаче и вратити их одакле су дошли. Путину желим да кажем да он никад неће моћи да лиши Украјинце слободе и независности“, рекао је Мекејн током посјете Маријупољу, преноси Восток.

„Ваша борба је наша борба, и ми ћемо побиједити заједно“, рекао је амерички сенатор, за вријеме посјете зони гдје се изводи специјална операција у Донбасу, гдје је био са предсједником Украјине Петром Порошенком.

Порошенко је уручио Мекејну и аутоматску пушку као поклон.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    APRILILILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LUDI JENKI!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here