Насловна Политика Мекејн: Забринутост Трампа због санкција Русији неумјесна

Мекејн: Забринутост Трампа због санкција Русији неумјесна

6
ПОДИЈЕЛИ

Забринутост у изјавама предсједника (САД) у вези са потписивањем закона о увођењу нових антируских санкција је у најмању руку изненађујућа, да не кажем неумјесна, изјавио је републикански сенатор из Аризоне Џон Мекејн, преноси „Спутњик“.

„Иако амерички народ без сумње прижељкује опоравак америчко-руских односа, оно што је прави циљ новог закона јесте да руски предсједник Владимир Путин и његов режим плате због напада на америчку демократију, кршења људских права, окупације Крима и дестабилизације Украјине,“ казао је Мекејн и додао:

„Надам се да ће Трамп бити исто тако забринут због агресивног понашања Русије као што је био приликом потписивања тог закона.“

Ово није први пут да Мекејн позива на одмазду против руског предсједника. Он је прије пар дана запријетио да „Путин и његови компањони“ морају да плате за напад на америчку демократију, иако није прецизирао шта конкретно мисли под тим.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Некад је у лику нечастивог био онај Кристофер – ако се још сјећате онога лика са шиљатим ушима – а данас је овај Мек Кејн. Фаца му лијепо све казује.

    Јуче, онај Пенс, ни са пола ријечи да помене бомбардовање, и невину дјеци побијену у Мурину… А тобоже се пизива на Бога, и да Бог чува Америку. Коју? Је ли ову Америку која убија. Прва бомба је пала на Даниловград, па онда редом. Стварно, невјероватно. Не чудим се овим нашим полтронима.
    Брзо ће и вама загрмјети..!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here