Насловна Поглед Мекејн води САД у рат због својих другара – корумпираних билионера (ВИДЕО)

Мекејн води САД у рат због својих другара – корумпираних билионера (ВИДЕО)

4
ПОДИЈЕЛИ

Сенатор Џон Мекејн је кренуо у рат – овог пута покушава да изазове Русију због Црне Горе, мале корумпиране земље која заправо није ни вриједна ратовања, осим ако не желите да ратујете да бисте заштитили билионере и покварене политичаре – наводи амерички аналитичар Џош Геј.

Аналитичар истиче како Мекејн говори о томе да би придруживање Црне Горе НАТО-у „стабилизовало регион“ и удаљило га од погубног руског утицаја, док Русија види Црну Гору као пригодну луку за своје операције у Сирији.

Мекејн, каже аналитичар, сада жели наводно да „ослободи Црну Гору“ од руске агресије, што се посебно односи на „државни удар“, за који аналитичар тврди да је „лажна узбуна“.

У наставку објашњава да је цијела прича о државном назовиудару заправо повезана са корупционашким дјеловањем бившег премијера Мила Ђукановића.

djukanovic fb 409x207 Мекејн води САД у рат због својих другара  корумпираних билионера (ВИДЕО)

Описујући Ђукановића као једног од најкорумпиранијих лидера у свијету, Џош Геј истиче да је бивши премијер уз помоћ прорежимских медија успио да заташка грозне злочине.

„Необично је то што се на листи спонзора црногорске независности нашао и Мекејнов вођа кампање Рик Дејвис“, наводи аналитичар, потом набрајући спонзорства од Ротшилдових до Питера Манка, у исту сврху – огроман материјални интерес у Црној Гори.

mekejn dejvis 409x209 Мекејн води САД у рат због својих другара  корумпираних билионера (ВИДЕО)

Наводећи чињеницу да се Мекејн састао са „омиљеним руским билионером“ Олегом Дерипаском, чији су интереси годинама освједочени у Црној Гори, аналитичар поставља питање да ли сенатор заправо ради за Путина.

„У сваком случају, Мекејнова подршка Цној Гори у тежњи ка придружењу НАТО-у има само један циљ – да заштити билионерске интересе Мекејнових пријатеља и наљути Кремљ“, закључује Геј, додајући да би црногорско укључење у НАТО само појачало тензије у региону, подстакло изазивање новог хладног рата САД и Русије.

„А ко највише добија у томе? Мекејн“, закључује Геј, додајући да су билионери с интересима у Црној Гори искористили руске тајкуне како би раздвојили Србију и Црну Гору. Потом, кад су интереси тако налагали, билионери су купили подршку од САД-а и Мекејна, водећи Црну Гору ка прозападним идеалима.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Види му се по њушци да је крваво чудовиште! Паклена псина!
  И проклетник Мило хрли под његов скут да га заштити од Русије!

 2. 0
  0

  Pogledajte te kokainske zenice… Dobro smo i doovde dogurali kakvi ljudi, tj neljudi imaju moc na planeti.. Ovaj je za Lazu Lazarevica ili makar jedan duzi odmor u Kotoru-Dobrota… Sreca sto su sve ovo polustarci, oronuli zlom i drogama, izoperisani, i sa jednom nogom dje i Rokfeler trenutno.. Treba birati sto starije politicare, to je jedini recept da nece trajati predugo ka Vucic i Djilo te nas zajahashe…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here