Насловна Политика Медојевић: Зашто тужилаштво ћути о шверцу кокаина у контејнеру са бананама „Волија“

Медојевић: Зашто тужилаштво ћути о шверцу кокаина у контејнеру са бананама „Волија“

"Историјски је доказана чињеница да је 55 кг кокаина пловило годинама свјетским морима и да је власник терета непознат. Случајно се нашло у контејнеру са бананама за "Воли"

2
Medo, Medova, Medojević
Небојша Медојевић

Царина је заплијенила 55 кг (касније је објављено 40 кг) кокаина у контејнеру са бананама чији је увозника „Воли“, написао је на свом Фејсбук профилу Небојша Медојевић, предсједник ПзП-а и посланик Демократског фронта и подсјетио на своје излагање у Парламенту Црне Горе од 18. 6. 2018. гдоине.

„Специјални тужилац за организовани криминал је одлучио да шверц 55 (40кг) из Јужне Америке није организован криминал и прогласио се ненадлежник. Ако је неко дјело организовани криминал, онда је то прекоокеански шверц наркотика. Уџбенички примјер за било кога, осим за Катнића“, нагласио је Медојевић и додао:

„Можда постоје неки лични разлози за овакво противуставно и незаконито непоступање Катнића.

Вриједност 55 кг кокаина на улици, процијењем активним суспстанцама је око 25 милиона евра, ако је сијечен у размјери 1:2″.

Медојевић напомиње да је већ пола година касније из „Волија“ нико није ни саслушан, што указује да је шверц кокаина дио прикривених, тајних операција дјелова АНБ-а и њој блиских кланова.

„Ја о томе причам и пишем годинама. Ђукановић није причао истину, када каже да ја “блатим људе”. Марковић није говорио истину када каже да је “напад на Катнића напад на државу”

Истину сам говорио, ја када сам рекао да се дио АНБ уз сарадњу са најмање два шверцерска картела бави транснационалним шверцом цигарета и дроге и да само 25% профита иде у црне фондове ДПС-а и режима, а 75% у џепове људи који то организују“, опомиње Медојевић и истиче:

„Историјски је доказана чињеница да је 55 кг кокаина пловило годинама свјетским морима и да је власник терета непознат. Случајно се нашло у контејнеру са бананама за „Воли“.

Медојевић каже да ко другачије каже, клевеће и лаже и биће кажњен од стране Владе УДБЕ.

„И шта ћемо сад? Идемо на дојч! Никад више 1918! Живио Крсто Поповић и комите! Мило краљ!“, закључио је Медојевић.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    1

    Zasto..? Pa to nije drzavno tuzilastvo, ono je sastavni dio „drzavnog“ kriminala. Ono je isto sto i udba, koja je zaduzena za odrzavanje mafije na vlasti, a narocito za prikrivanje svih krivicnih djela mafijine „drzave“. Zasto postoji toliki broj nerasvijetljenih ubistava..? Zbog dobra drzave, ili odrzavanja vlasti dps mafije..? Mozda i zbog Jelka Kacina, ili Havijera Solane..? Ko zna..?

  2. 15
    1

    zato Medo, što onaj vlasnik korupcijom sve zavšava, dijelio paketiće s košarkaškim VOlovima djeci u klinici i parama bolnici u Bar

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here