Насловна Политика Медојевић: УДБА организовала инциденте на Косову

Медојевић: УДБА организовала инциденте на Косову

0
ПОДИЈЕЛИ

medojevic-dps

Предсједник Покрета за промјене и члан Предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић написао је на свом Твитер налогу да УДБА стоји иза инцидента на Косову и Метохији током јучерашњих локалних избора.

Локалне изборе на Косову и Метохији, организоване према прописима привремених косметских институција, обиљежили су бројни инциденти, од којих је највећи био у Косовској Митровици, гдје су на више бирачких мјеста маскиране особе полупале гласачке кутије, након чега је у тој општини прекинуто гласање, а чланови ОЕБС-а су били принуђени да напусте бирачка мјеста.

„Ко је организовао инциденте на Косову. УДБА буразеру УДБА. Док се УДБА не демонтира нема демократије и нормализације. Мафија влада Балканом“, написао је Медојевић.

Бојкот избора легитимна опција

Медојевић сматра да је бојкот избора легитимна опција, као и излаз на изборе.

„Насиље, фантомке, УДБА и војне слузбе у сарадњи са мафијом није. Гледам Дневник РТС, па сам мало задријемао. Пробудим се, кад оно Пантић, цигле, излози, напади, завоји, крагне. Помислих почела “Бела лађа“. Нестабилност, сукоби и тензије одговарају само Балканској Конфедерацији Организованог Криминала“, закључио је Медојевић.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Овај твој Додеровић се једини проби на изборима од црногораца…Честитке, Медо.

  2. 0
    0

    Njemaci ARD javlja ,na jednoj strani spijuni koji gledaju ko ce da izadje a na drugoj Srbi koji bojkotuju i isto gledaju ko izlazi.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here