Насловна Политика Медојевић: Учинак „опозиције“ у власти – једно велико ништа

Медојевић: Учинак „опозиције“ у власти – једно велико ништа

3
ПОДИЈЕЛИ

Прошла су 34 дана од уласка лажне опозиције у Владу Ђукановића по дубини. Обећали су јавно да ће раскринкати изборне злоупотребе, уцјене, притиске, избрисати фантоме из бирачког списка. „Ништа више неће бити исто“ громопуцатељски најави Милов министар полиције Даниловић, казао је на свом фејсбук профилу посланик ДФ-а Небојша Медојевић. Медојевић је нагласио да „опозиција“ није учинила ништа и да су им лични интереси били важнији од интереса народа и државе.

Анализирајући рад „опозиционе Тројке“ која је прије нешто више од мјесец дана постала дио владе премијера Мила Ђукановића Медојевић је напоменуо да од свега што су приликом уласка у Владу обећали – нису учинили ништа.

„Прође 34. дан, од обећаних резултата ништа. Још нијесу успјели да пронађу НИЈЕДАН доказ изборних крађа, НИЈЕДНУ лажну личну карту, нијесу избрисали НИЈЕДНОГ од 80.000 фантом бирача, нијесу открили изворе прљаве готовине од шверца цигарета дроге, оружја којима се плаћа корупција на изборима. ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА“. 

Медојевић је нагласио да је њихова издаја и превара је сваким даном све јаснија.

„Опозициони бирачи то виде. Пречи су им били лични интереси и фотеље, од интереса народа и државе“, закључио је Медојевић на свом фејсбук профилу.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here