Насловна Насловна Медојевић: Трампова администрација ће у ДФ-у наћи стратешког партнера

Медојевић: Трампова администрација ће у ДФ-у наћи стратешког партнера

7
ПОДИЈЕЛИ

Небојша Медојевић лидер П3П-а и члан предсједништва Демократског фронта, изјавио је да очекује да ће нова, Трампова администрација, престати са подржавањем корумпираних режима, посебно оваквог, какав је наш црногорски. Он је такође рекао да се нада у коначно успостављање нормалних и пријатељских односа између Русије и Америке, стоји у саопшењу Небојша Медојевића поводом присуства инаугурацији Доналда Трампа.

Очекујемо да његова администрација престане да подржава корумпиране и криминалне режиме, какав постоји у Црној Гори, али и широм свијета, те да прекине непријатељство и успостави сарадњу са Русијом на креирању новог свјетског поретка заснованог на међународном праву, поштовању суверенитета дрзава, промоцији људских права и слобода, демократије и економског просперитета. Умјесто глобалног банкарског фашизма, изазивања ратова, разарања земаља, изазивања избјегличких криза, глади, сиромаштва, све зарад енормног богаћења једне уске групе шпекуланата од Доналда Трампа очекујем да покрене велике промјене и повратак традиционалним вриједностима, као што су демократија, суверенитет држава и грађана, јачање реалне економије и одбацивање погубног неолибералног фашизма који је довео свијет пред избијање новог свјетског рата.

Медојевић је истакао да вјерују да ће Трампова администрација у ДФ-у пронаћи стратешког партнера у циљу реализације једне нове, слободне и демократски реформисане Црне Горе.

Очекујемо да Трампова администрација у Демократском фронту добије стратешког партнера када је у питању изградња нове, слободне, демократске Црне Горе, уједињене око интереса грађана и стварања сјајне перспективе за генерације које долазе. Повратак раду, породици, патриотизму, јединству нације, сигурности, правној држави су традиционалне хришћанске вриједности које ДФ дијели са новом политиком предсједника САД-а Доналда Трампа.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Jeli ko izjavljivao saučešče Dukljanima pošto su sve nade polagali u Klintonu…. Sloboda Narodu!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here