Насловна Политика Медојевић: То чиме се бави Даниловић нема везе са крађом избора

Медојевић: То чиме се бави Даниловић нема везе са крађом избора

4
ПОДИЈЕЛИ

Посланик ДФ-а Небојша Медојевић изјавио је данас на свом Фејсбук профилу да министар полиције у Влади Ђукановића, Горан Даниловић ни послије 44 дана од уласка у Владу, није избрисао ниједног фантом-бирача, нити је открио иједан доказ изборне крађе.

„… није ухапсио НИЈЕДНОГ шверцера цигарета, дроге и оружја који финансирају куповине бирача и кампању ДПС-а“, навео је посланик ДФ-а.

Медојевић је нагласио да се Даниловић у међувремену бавио разним глупостима, које немају никакве везе са крађом избора, али служе да их билтени амбасаде САД-а, Вијести и Дан, свакодневно објављују на насловним страницама.

Медојевић је у објави написао: „После 44 дана од уласка у Владу, сасвим је јасно да је Лекићу, Ракчевићу и Кривокапићу, циљ уласка у Владу био спасавање Ђукановића и амортизовање политичких ефеката народног незадовољства које су произвели протести ДФ. Ђукановић је тога свјестан, зато их понижава и не допушта им приступ ни најбаналнијим подацима, нпр. коме је Влада поклонила стан. А камоли да им допусти да имају увид у финансирање куповине бирача, издавања фалсификованих личних карата, базу података Сигуран глас, брисање фантом-бирача, доградњу фалш уређаја за електронску идентификацију бирача помоћу којих се може гласати више пута са лажним личним картама и сл.

Медојевић додаје да је заједничка операција, амбасаде САД-а, власника Вијести и Дана, Лекића, Ракчевића и Кривокапића, на спасавању Ђукановића и његовог лоповског режима и одлагању промјена, позната под именом План Б, сада постала свима јасна. Како је казао, то је још једна издаја.

Подсјећамо да је у петак, 24. јуна, министар Даниловић одржао конференцију за медије, на којој је објаснио свој последњи потез у циљу спречавања изборних махинација.

Наиме, његова намјера да провјери зашто дио црногорских грађана није подигао лична документа која су раније урађена, изазвала је бурну реакцију од стране грађана, који су се након тога обратили медијима, жалећи се на овај поступак МУП-а и изражавајући сумњу да неко неовлашћено “копа“ по њиховим личним подацима, те да хоће да их злоупотријебе у политичке сврхе.

Даниловић је потврдио да је дио докумената „задржан“, те да је дио од њих враћен. За разлику од револтираних грађана, нови министар унутрашњих послова сматра да у овом потезу нема ништа проблематично нити противзаконито.

4 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here