Насловна Издвојено Медојевић: Спаваш ли мирно Ђукановић Мило?

Медојевић: Спаваш ли мирно Ђукановић Мило?

5
ПОДИЈЕЛИ

Лидер Покрета за промјене и члан Демократског фронта, Небојша Медојевић осврнуо се на последња дешавања и изнио низ коментара на свом Фејсбук профилу о актуелном режиму и корацима опозиције.

„Спаваш ли мирно Ђукановић Мило? Од 20.01.2017. постајеш бескористан за САД. Прљави сувишни терет из нечисте прошлости. А издао си Русе“, написао је Медојевић на свом профилу.

Каже да су смјена Катнића, кривично гоњење организатора лажног државног удара, забрана рада ТВ Пинк М и Информера у ЦГ, неопходни за фер изборе. „Влада коминистара са правом вета, чишћење бирачких спискова од фантома, затварање АНБ, контрола служби, хапшење купаца личних карата и процесуирање свих бирача који су за паре од лоповске секте гласали 16.10, заједно са оним који су их плаћали је такође неопходан корак“.

Медојевић је написао да је битно и процесуирање одговорних за терор над мирним демонстрантима 24.10.2015. као и да се да одговор ко је облачио кримосе у униформе полиције.

„Нико ко је учествовао у Владама Ђукановића не би могао бити коминистар у Прелазној Влади за фер изборе. Јединство опозиције око тврдих захтјева ДПС за фер изборе, може водити до јединствене листе за предсједничког кандидата. Бојкот и јединство опозиције даје резултате. Сад треба заједничка акција“, један је од Медојевићевих статуса на Фејсбуку.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Milo ne spava mirno, al ne zbog zlodjela koje je cinio i cini, jer je on bez svijesti i savjesti, no zbog toga sto u buduce nece moci cinjeti sto je do sada i sto strepi kad ce ga kazna i kletve ozaloscenih stici. Stici ce ga sve sto je „zaradio“ ito sa kamatom.
  Narodna kaze „ko god cini zlo ili dobro neka se nada…“

 2. 0
  0

  Spava taj, nista drugo i ne radi nego spava!
  Mirne savjesti, cak sta vise, spava.
  Nemoguce!?
  I ja kazem, nemoguce!
  Svudijen nemoguce, sem u zemlji cuda.
  U montenegrinski Makondo, snom mrtvijem spava nase pleme.
  Sto ce njemu jedinome da budan bude!?

 3. 0
  0

  Заборавио је да напише и следеће: 1.- Поништити одмах признање КиМ, 2.- Поништити одмах улазак у НАТО, 3.- Укинути одмах тзв. „црногорски језик и латинско писмо“, 4.- поништити одмах регистрацију тзв. ЦПЦ у полицијској станици у Цетињу, 5.- расписати одмах референдум о уједињењу са Србијом, 6.- прикључити се одмах ОДКБ и уступити Русима војне базе (поморску у Валданосу и аеродроме Никшић и Беране), 7.- Донети одмах Закон о пореклу имовине од 1989. до данас, 8.- Одмах срушити сатанистички маузолеј на Ловћену и обновити заветну Његошеву капелу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here