Насловна Политика Медојевић: Слобода за Чађа, Дејана, Жељка и Момира!

Медојевић: Слобода за Чађа, Дејана, Жељка и Момира!

2
ПОДИЈЕЛИ

Црна Гора треба хитне промјене болесног система. ДФ упорно указује да је то једино могуће општенародним бунтом. Остатак ћути и чека. Држава пропада, народ убрзано сиромаши, лоповски режим преузима и последње комаде националног богатства. Не постоји примјер у историји да је једна тоталитарна корумпирана и криминализована власт смјењена на изборима које сама организује, нагласио је данас на својој фејсбук страници предсједник Покрета за промјене и члан Предсједништва Деморкатског фронта Небојша Медојевић.

„Зато је ДФ покренуо побуну 13.07.2015. Нажалост остао је сам са народом који га је пратио и 24.10.2015 довео режим до пада. Била је потребна минимална солидарност и политичка храброст Демократа, Демоса, СДП, СНП, али тога није било. Од тада је њихов задатак да руше ДФ. У том нечасном послу придружио се активно и до тада опозициони лист ДАН и та борба ових питомаца Амбасаде и Сороша траје и дан данас. ДФ се бори против ДПС и лоповског режима и за промјену система, а Демокравате скупа са Катнићем, Вијестима и Даном нас нападају с леђа, врбују наше људе и покушавају да лажима преузму и наше бираче,“ напоменуо је Медојевић и додао:

„Док се наши људи невини мјесецима незаконито у Спужу, лидери на оптуженичким клупама у монтираним судским поступцима, Демокравате на терену се искључиво баве врбовањем активиста и чланова ДФ. Ни једни ни други, никако да схвате да је ДФ утемељена у слози, јединству, идеологији ценогорско-српског помирења, смјени режима и корјенитим реформама за оздрављене болесног друштва.“

Црна Гора нема ни један секунд времена да чека

„Одустајањем Демокравата и осталих од ПРОТЕСТА и одбијањем предлога ДФ-а они су практично одустали од борбе за ванредне изборе и показали да су спремни да чекају до 2020 г. То је поштено и рекао један од лидера Демокравата.

Али Црна Гора нема ни један секунд времена да чека,“ напоменуо је Медојевић и нагласио:

„ДФ неће мирно сједити и гледати како корумпирано црногорско тужилаштво и правосуђе правосуђе на правди Бога муче и спроводе тортуру над нашим људима у Спужу.

СЛОБОДА ЗА ЧАЂА, ДЕЈАНА, ЖЕЉКА И МОМИРА.

А зна се како се бори за слободу. ДФ зна. САМО СЛОЖНО! САМО
ЈАКО! ДО ПОБЈЕДЕ!“

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here