Насловна Насловна Медојевић саслушан у Тужилаштву: Катнић није желио да поступи по сазнањима ДФ-а

Медојевић саслушан у Тужилаштву: Катнић није желио да поступи по сазнањима ДФ-а

3
ПОДИЈЕЛИ

Лидер Покрета за промјене и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић саслушан је данас у Специјалном тужилаштву због навода које је раније изнио у медијима, а тичу се шверца оружја које се обавља преко Црне Горе за милитантне организације на Блиском Истоку.

Медојевић је, поред те изјаве, пред специјалном тужитељком Лидијом Вукчевић изнио и своја сазнања која се односе на тзв. аферу државни удар и поступања ГСТ Миливоја Катнића у том предмету. Оба ова предмета су означена као тајна и покренут је извиђај пред Специјалним тужилаштвом, а лидер ПзП-а је на прес-конференцији навео следеће:

„Мени је драго што је Тужилаштво коначно покренуло поступак који се односи на моје наводе које сам изнио у медијима и заиста је тужно да у једној држави један посланик и новинари откривају овакве ствари, али то довољно говори да Мило Ђукановић и његови блиски сарадници контролишу службе безбједности, полицију и тужилаштво“, казао је он.

Посланик ДФ је такође поменуо име Мохамеда Дахлана који је према његовим сазнањима веза између Блиског Истока и Црне Горе:

Мохамед Дахлан, држављанин Црне Горе којем је Влада Црне Горе дала држављанство је оснивач милитантне организације Ал Фатах, који је преко црногорске компаније и захваљујуци блиским везама са режимом организовао шверц оружја преко Саудијске Арабије и тако спојио ове двије организације“, навео је Медојевић.

medojevic

ДПС планирао хаос на изборе

Он је затим тужитељки Вукчевић изнио своја сазнања у другом отвореном предмету који се односи на тзв. аферу државни удар и поступања Миливоја Катнића у том случају.

„Неколико дана прије избора обавијестили смо Катнића о плану ДПС-а који је по сваку цијену желио да испровоцира нереде и хаос у току изборног дана, како би увео ванредно стање и спријечио велику побједу опозиције. Катнић није желио да поступи по сазнањима ДФ-а, већ се ставио у службу владајуће партије и брже боље исконструисао лажни државни удар и омогућио ДПС-у побједу“, казао је Медојевић.

Он је додао да је данас испоштовао црногорске институције, одазвао се позиву Тужилаштва и помогао у истрази, како би се ова афера довела до краја, јер је ДФ-у у интересу да истина изађе на видјело и да се докаже да је ово монтирани случај због којег ће Миливоје Катнић поднијети оставку или ће бити смијењен.

medojevic 1

Запањујућа изјава Пажина

Први човјек ПзП-а је поменуо и запањујућу изјаву министра правде Зорана Пажина који је својом изјавом индиректно оптужио премијера Србије Александра Вучића да је помогао Ђукановићу у креирању ове афере и напоменуо да се Вучић мора одмах огласити и демантовати ове наводе:

„Нека Пажин настави да буде Ђукановићев курир код Миливоја Катнића, али његова изјава када је рекао да они немају доказе за умијешаност Ристића и Богићевића за наводни терористички акт, већ да их има Александар Вучић, то је најдиректнија оптужба да је Вучић учествовао у креирању наводног државног удара и тако помогао Ђукановићу. То је уједно и показатељ да држава Црна Гора нема доказе против ова два српска држављанина и да су их без икаквих доказа ставили на црвену Интерполову потјерницу“, казао је Медојевић.

medojevic 1.jpg 2

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Oni su Medojeviću tvoju srpsku braću stavili na crvjenu duklješku potjernicu.
  Srbe stavili, do jednoga zapisali u tefter montenegrinski!
  O tome Medojeviću brini, pušćaj se gluposti i državnih udara, dok su ti braća Srbi na listi za odstrjel!!!

 2. 0
  0

  Uzeo bih,kao ljekar,malo slobode da definišem i pojasnim narodu stanje u koje je doveden..Sistematskim zaglupljivanjem,koje se sprovodi preko medija,ali i radom na terenu,Demokratska partija socijalista je proizvela kolektivni autizam.To stanje se zapaža kod oko 40% populacije.U normalnim nacijama kreće se do 3%. Kolektivni je autizam je indukovani pseudopsibički poremećaj koji dovodi do
  povlačenja iz stvarnosti i gubljenja kontakta sa spoljnim svijetom.Dakle,pučanstvo (hrv.) postaje nesvjesno realnog stanja,situacije društva ,porodice i pojedinca. Slična,ali mnogo benignija pojava kolektivne devijacije svijesti je ,svima poznati,Štokholmski sindrom.Metode izazivanja kolektivne,nacionalne,autističnosti,počeli su da ispituju tridesetih godina XX stoljeća u Njemačkoj.
  Hitler je i sam postao žrtva sopstvene nacionalne autističnosti,koja je lako prerasla u nacionalnu histeriju.Znamo do čega je dovela…holokaust,viša i niže rase,arijevci,..ja pa ja..mi pa mi..Ukoliko vidite neku sličnost,na putu ste ozdravljenja.Ukoliko ne,podjite kod specijaliste,nekog od kolega…Zašto?Zato što se već indikativno zapažaju simptomi drugog stadijuma kolektivnog psihičkog stanja.To je nacionalni( u svijetu zabilježeno samo kolektivni) imecilizam.(lat. imbecillitas greks).Imbecilnost je svojstvo čovjeka koje se manifestuje koeficijentom inteligencije znatno ispod 70.
  Dakle,to su stanja koja su indikativna gradjanima koji ne sagledavaju situaciju u koju su dovedeni.Sadašnje vrijeme je nesporno i jasno dokaz te nesvjesnosti.Ali imbecilizam se manifestuje u kolektivnoj nemogućnosti da se sagleda budućnost..makar jedan dan unaprijed.
  E,tako vam je to narode…Dajte,trgnite se malo,pogledajte gdje i kako zivite…gdje će i kako vaša djeca i unuci? Zar da i njih inficirate?O,da,da prelazno je,mada ne u klasičnom medicinskom smislu.Pogledajte malo izvan inficiranog područja,vidite kako žive normalni ljudi. I,da…ukoliko vjerujete u kreaciju tzv državnog udara,koju plasira SDTm i PINKm, već ste u ozbiljnom zdravstvenom problemu..
  Vjera i rad pomazu kod ovih stanja,prognoza je dobra ako se terapija počne blagovremeno.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here