Насловна Политика Медојевић: Терористички напад у сред бијела дана доказ да власт не може...

Медојевић: Терористички напад у сред бијела дана доказ да власт не може да гарантује мир

3
ПОДИЈЕЛИ

Само нова Влада, без Демократске партије социјалиста ДПС, може обезбиједити политички амбијент за борбу против мафије, оцијенио је функционер Демократског фронта ДФ Небојша Медојевић.

Он је казао да данашњи терористички напад у Бечићима, у кафићу препуном недужних грађана, дјеце, када су убијене двије особе, а једна рањена, показује да је мафија моћнија од државе разорене корупцијом и криминалом.

“Само нова Влада која ће бити формирана без ДПС може обезбиједити политички амбијент за борбу против мафије”, казао је Медојевић.

Према његовим ријечима, “није сваки члан ДПС-а члан мафије, али је сваки члан мафије истовремено и члан или бирач те партије”.

“ДПС је политичко крило мафије. Одстрањивање ДПС из система власти је предуслов оздрављења политичког система, без чега нема ефикасније борбе против мафије”, казао је Медојевић.

Зато је, сматра он, захтјев ДФ- а да се формира Прелазна Влада са ко-министрима, направе брзе реформе изборног система, ставе под кобтролу државне службе и ресурси и медији и организуји први фер и слободни избори.

Према његовим ријечима, држава је угрожена, мир и безбједност грађана доведена у питање .

“Постоји само једно политичко рјешење, које годинама упорно нуди ДФ. Мафија у Црној Гори је политички феномен и рјешење треба тражити у политичким промјенама. Корумпирана Влада ДПС са блиским везама са мафијом, је дио проблема, а не дио рјешења”, поручио је Медојевић.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Medojević je dao ovakvu izjavu pošto ga je neko napao na beogradskom aerodromu: “Moj posao je da lajem i pljujem“. Prenijele Vijesti. Šta mu je bilo da to kaže, ne znam. Ali je sam sebe najbolje opisao.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here