Насловна Насловна Медојевић: Сви знају да је организовани криминал у Црној Гори политичког профила

Медојевић: Сви знају да је организовани криминал у Црној Гори политичког профила

4
ПОДИЈЕЛИ

Организовани криминал у Црној Гори не може се зауставити нити спријечити док се власт не промијени, сматра функционер Демократског фронта (ДФ), Небојша Медојевић.

“Организовани криминал није настао на улици него је настао у врху власти и у криминализованим дјеловима обавјештајних служби још од почетка 90-их година”, рекао је Медојевић на конференцији за новинаре.

Он је оцијенио да је организовани криминал у Црној Гори настао као пројекат Демократске партије социјалиста (ДПС) у намјери да се обогате челни људи те странке, чланови њихових породица, њима блиски тајкуни, одређени оперативци Агенције за националну безбејдност (АНБ).

“Због политичког утицаја организованог криминала, због тога што је наша мафија настала у политичким кухињама, а не у криминалним, већ више година долази до тихог вербалног рата, прекида комуникације, а у последње вријеме и правих терористичких акција”, сматра Медојевић.

Он је оцијенио да се тај рат не може зауставити нити спријечити док се власт не промијени.

Према његовим ријечима, сви у подземљу знају да је у врху читаве пирамиде политика и да је орагнизовани криминал у Црној Гори политичког профила.

“Због тога је права стратегија и борба против организованог криминала смјена власти и долазак владе коју ће доминантно чинити ДФ”, рекао је Медојевић.

Он је оцијенио да “рат” може да ексалира на начин да су следеће жртве политичари.

“Подједнако су у ризику и политичари који су дио организованог криминала, који су дио власти, опозициони политичари, проминентни новинари, људи из цивилног сектора. У тим међусобним обрачунима, гледаће се да се нанесе што већа штета супротној страни, а једна страна у обрачунима је политички врх ове земље”, тврди Медојевић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Mrzim nesuvisli i parolaški politički novogovor!
  Kako je Medojević izvan toga, svakako u pravu : riječ je o dobro organizovanoj kriminalnoj organizaciji kojoj politika služi kao svojevrsni obijački alat.
  Da lakše robi i pljačka državu i narod!

 2. 0
  0

  Poklopi PZP Srbe u CG!On koji im je darovao antisrpski Ustav,izgleda je zasluzio srpske glasove i 5 mandata u Skupstini.
  Bogata nagrada i alal vjera Medojevicu!Ti si sampion.

 3. 0
  0

  Medojević je naš crnogorski brat!
  Kao svaki brat i on je grješio …
  Kao da smo mi Srbi, njegova braća, bezgrješni!?
  Ama smo braća, da pukne dušmanin!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here