Насловна Насловна Медојевић: Раскол у СДП-у је битка за функције и опљачкане паре

Медојевић: Раскол у СДП-у је битка за функције и опљачкане паре

6
ПОДИЈЕЛИ

krivokapic, brajovic, sdp

Предсједник Покрета за промјене и члан Предсједништва Демократског фронта Небојша Медојевић оцијенио је да је расцјеп у Социјалдемократској партији посљедица борбе за моћ.

Раскол у СДП је битка за функције, мандате, паре, Фонд здравства, Аеродром, Морско добро. Нигдје ту нема Црне Горе, демократије, народа“, написао је Медојевић на свом Твитер налогу, коментаришући чињеницу да су ту партију напустила два министра, посланика као и предсједници 13 општинских одбора.

Према његовим ријечима, Кривокапић је снажно у парламенту бранио министре СДП око пљачке КАП-а, ЕПЦГ, Телекома, аутопута, гаранција, Прве банке. Он је саучесник, навео је Медојевић.

Распад СДП-а ће показати да је ова партија 17 година држала врећу док је ДПС крао, а да су и они узимали дио опљачканог блага“, написао је Медојевић.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  „Раскол у СДП је битка за функције, мандате, паре, Фонд здравства, Аеродром, Морско добро. Нигдје ту нема Црне Горе, демократије, народа“, написао је Медојевић на свом Твитер налогу,

  Ja kao clan SDP-strasno sam se RAZOCARAO-ovo je istina sto Medojevic kaze , ne bi trebalo da je tako ali jeste na zalost vidi se golim okom,

  https://youtu.be/WFlBbsEWkQg

 2. 0
  0

  Ovaj RASKOL oko:битка за функције, мандате, паре, Фонд здравства, Аеродром, Морско добро-NE BI trebalo da je karakteristicno za SOCIJALIZAM, ali vidimo da je tako.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here