Насловна Политика Медојевић: Прослава коалиције у Петњици уз шампањац одраз нивоа политичког врха ДПС-а...

Медојевић: Прослава коалиције у Петњици уз шампањац одраз нивоа политичког врха ДПС-а и БС-а (видео)

1
ПОДИЈЕЛИ

medojevic-a

Функционер Демократског фронта Небојша Медојевић оцијенио да је прослава  коалиције ДПС-а и Бошњачке странке у Петњици уз шампањац, слика нивоа политичког руководства тих партија.

„Лидери ДПС-а и Бошњачке странке из Петњице славе потписивање коалиције. Ја сам мислио да лидери Бошњачке странке као истински муслимани не пију алкохол. „Ваља се“ , како рече један од слављеника. Ово је слика нивоа политичког руководства ДПС-а и БС-а. Изварају ту сиротињу на изборима. Купе их за 30 плус 30 еур и онда у кафане и у фотеље. Циљ стан у Подгорици или плац у Добрим водама или Улцињу“, написао је Медојевић на свом Фејсбук профилу.

Демократска партија социјалиста и Бошњачка странка договориле су формирање власти у Петњици, а према коалиционом споразуму предвиђено је да предсједник локалног парламента буде из БС.

Бошњачка странка ће добити и 30 одсто расположивих мјеста у локалној администрацији, чему се ДПС противуо у првој рунди преговора.

Тој партији ће припасти мјесто предсједника локалног парламента, секретара једног секретаријата, као и одређена директорска мјеста у јавним установама чији је оснивач општина.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here