Насловна Политика Медојевић позван на инаугурацију новог америчког предсједника Доналда Трампа

Медојевић позван на инаугурацију новог америчког предсједника Доналда Трампа

6
ПОДИЈЕЛИ

Другог дана годишњег састанка Комитета за спољне послове и Извршног Комитета Међународне демократске уније ИДУ, лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић сусрео се са г-дином Крисом Фуснером (Chris Fussner), представником РНЦ (Националног Комитета Републиканске странке) Сједињених Америчких Држава.

Медојевић је честитао бриљантну побједу кандидата Републиканаца Доналда Трампа на предсједничким изборима у САД и исказао снажна очекивања свих продемократских структура у Црној Гори да ће нова администрација САД промијенити досадашњу политику игнорисања озбиљних демократских дефицита и толерисања антидемократских и ауторитарних политика и пракси корумпираног режима у Црној Гори, као и жртвовања вриједности демократије због геостратешких интереса.

medojevic-nebojsa

„Нормализација односа САД и Русије, коју најављује предсједник Трамп би значајно релаксирала стање у Црној Гори, али и цијелом региону, који би коначно могао да се посвети убрзаним економским институционалним реформама, у циљу покретања развоја и суочавања са сиромаштвом, незапосленошћу и корупцијом и политичким утицајем организованог криминала, као најважнијим структурним проблемима,“ истакао је Медојевић.

Г-дин Фуснер се захвалио Медојевићу на јавној подршци кандидату Републиканаца Доналду Трампу, кад је мало ко и у Републиканској партији вјеровао у његову побједу и исказао интерес за интензивирањем билатералне сарадње са Покретом за промјене, као и још снажнију сарадњу кроз ИДУ.

Г-дин Фуснер је уручио позив РНЦ-а Медојевићу за учешће на инаугурацији предсједника САД, као и пратећим дешавањима од 19.01 до 22.01. 2017. године.

Медојевић се захвалио Фуснеру и РНЦ на позиву за инаугурацију и полагање заклетве предсједника САД, једном од најважнијих политичких догађаја у новијој историји који це имати позитивне ефекте на мир и стабилност у свијету.

Предсједник ПзП-а и члан предсједништва ДФ-а, Небојша Медојевић ће присуствовати инаугурацији предсједника Трампа, као и на пратећим дешавањима у организацији РНЦ, од 19.01- 22.01.2017. године.

6 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   sa MA raspalim neće sigurno, kakva država takva i aviokompanija…a što se para tiče naći će se za toliko…neka Milo ode da se isplače sa Obamom zajedno, on ima para nakrao se dosta…

  • 0
   0

   tako je,anonimni su anonimni i u svojim ljušturama.zarobljeni kompleksima i genetskim kodom izdajnika i špijuna.Oni se stide sami sebe,zato se upinju svim silama da se ubijede da su ispravni.Ali ,avaj…njihov fizički izgled sve govori,prepoznajete ih na ulici…samo se malo udubite u šuplje glave,kroz njihove tupe oči.Drobovi im krče od hljeba i posebne kobasice,koju prihvataju kao vrh standarda svoje partije.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here