Насловна Политика Медојевић: Одакле Радиславу Јововићу милион евра да купи акције ЦКБ?

Медојевић: Одакле Радиславу Јововићу милион евра да купи акције ЦКБ?

3
ПОДИЈЕЛИ
Радислав Јововић

Увидом у списе СДТ у монтираном случају прања новца против мене дошли смо до сазнања да не постоји ниједна кривична пријава против мене и мојих сарадника из ПзП , већ да је истрага отворена и људи похапшени на бази личне иницијативе Миливоја Катнића, написао је лидер ПзП-а и посланик ДФ-а Небојша Медојевић на свом Фејсбук-профилу. 

Према ријечима Медојевића, СДТ Катнић, у „истрази“ против чланова и функционера ПЗП-а испитује све послове у протеклих 20 година занатлије Момира Николића који је читав живот градио куће и објекте по Боки Которској и тако тешким физичким радом стицао новац годинама за изградњу своје породичне куће, коју је касније продао странцу и тако стекао 650.000 евра. Све је покривено уговорима, признаницама и другим доказима првог реда, истиче он.

„Миливоје Катнић, сада нема такву иницијтиву када се ради о поријеклу стотина милиона евра које су браћа Ђукановић опрали преко проф. др Радислава Јововића у инвестицијама у хартије од вриједности и некретнинама по Црној Гори“, наводи Медојевић додајући да он својим давањем информација у јавност о најтежим кривичним дјелима доказује да је спреман да помогне државним органима Црне Горе у процесуирању криминалаца.

„Зашто Катнић не покрене истрагу о поријеклу милион евра, којим је предузеће „Монте нова“, купило око девет одсто акција Црногорске комерцијалне банке. „Монте нова” је потом свој удео у овој банци за десет милиона продала мађарском ОТП-у који је преузео ЦКБ. Директор „Монте Нове “ је био проф. др. Радислав Јововић“, истако је Медојевић и нагласио да је за „данас ово доста информација“ питајући „је ли ово поштено од мене“ и закључио да тако ради права опозиција – директно у главу режима.

„ДФ не нуди андол, витамин Ц и киндер-јаја већ озбиљну терапију за озбиљну болест црногорског друштва“, надовезао се он уз поруку „Само сложно! Само јако! До побједе!“

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Bravo Medo !Crvendaci ,crvenomasnjaci sa danajskim poklonima misle jos jednom da izigraju izbezumljeni narod!Oni su nova“POZITIVNA“sa strasnim pisljedicama prevare!POGLEDAJTE IH U SRED VRUCEGA LJETA E SKIDAJU MASNJE I ODIJELA?TAKO IM JE PROPISAO MENTOR ,DA PREVARA BUDE STO UVJERLJIVIJA!KO SE JEDNOM ZARAZI SA CRVENOM BOLESTI KOMUNJARSTVA NIKADA IZLASKA IZ TOGA NEMA!

 2. 0
  0

  Df najbolji je! Samo više dajte prostora mladima… Oslobodite se starijih dajte im da budu u stranci al ne u prvom redu… Treba svježe krvi… Okrenite se Nikšiću, Pljevljima… Ima kvalitetnih ljudi…

 3. 0
  0

  За Миливоја, само сила је аргумент. Није он доведен да зе бави правом и правдом. Чисто губљење времена њему нешто показивати и доказивати. Он је слушао само кад су га тукли.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here