Насловна Насловна Медојевић о мега афери високе проституције: Само ИН4С објавио наша сазнања о...

Медојевић о мега афери високе проституције: Само ИН4С објавио наша сазнања о Мугоши, Месићу и М. П.

9
ПОДИЈЕЛИ

Изјава М. П. (37) дата у полицији да ју је Миомир Мугоша подводио бившем предсједнику Хрватске Стипи Месићу остала је „незанимљива“ свим медијима у Црној Гори, осим ИН4С-а, који је једини објавио овај мега скандал, казао је Небојша Медојевић, члан Предсједништва Демократског фронта и лидер Покрета за промјене.

Он подсјећа да је прошле недеље објавио детаље афере у вези са тзв. високом проституцијом – приликом испитивања у полицији извјесна М. П. (37) је признала да јој је дугогодишњи клијент био Миомир Мугоша, бивши високи функционер ДПС-а, који јој је, по њеном исказу, купио и стан између осталих поклона и плаћања.

ИН4С је једини објавио ово званично саопштење Покрета за промјене, док су остали медији у Црној Гори прећутали ову информацију.

„Као у старим, мрачним временима. АНБ и данас када је Црна Гора лидер у евроатлантским интеграцијама, може да нареди уредницима да се нешто не објављује„, истакао је Медојевић овим поводом на свом Фејсбук-профилу.

Додао је питање како Вијести, које имају увид у списе свих предмета у истрази код СДТ (иако се ради о повјерљивим документима), посебно ако су осумњичени људи из ДФ-а, не смију да објаве мега скандал високе простируције у који су укључени високи функционери ДПС-а и почасни грађанин Подгорице Стипе Месић, који је услуге овакве врсте враћао Мугоси сличним „протоколом“ на Брионима.

Специјалног државног тужиоца не занима ни одакле М. П. (37) 200.000 евра да реновира породичну кућу у Маслинама и ко јој од клијената дао толики новац„, истиче лидер ПзП-а.

9 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Најсумњивији тип који је у дуванској афери нападао Мила са Кнежевићем ( Миловим кумом – врло интересантно), па се све завршило у корист Мила. До сада ништа није успио да им докаже, као да је увијек радио за њих.

   • 0
    0

    Кад дајете минусе ( ако то ДПС-овци не раде) објасните шта је било са дуванском афером, па да промијеним мишљење.

 1. 0
  0

  https://www.facebook.com/473798159345105/photos/a.816838798374371.1073741980.473798159345105/816838775041040/?type=3&theater

  нису ставили бројеве из прве половине 1913 на нет па не може да се пореди,али сигурно да и у тим бројевима,вјероватно и у самој пјесми србују, али сјецкају…

  http://www.dlib.me/jedinica_prikaz.php?n=cetinjski-vjesnik1

  Opis: Cetinjski vjesnik je list koji je izlazio na Cetinju, dva puta nedjeljno, srijedom i subotom, od 28. juna 1908. do 18. septembra 1913. godine. Ukupno je, u okviru 6 godišta, izašlo 543 broja. Jedno vrijeme list je imao svoj posebni književni prilog koji je zasebno štampan. List je od broja 80 nastavio izlaženje kao Вјесник.

  +++

  http://pobori.blogspot.rs/2015/05/blog-post_25.html

  Дервиш Ибров Лединић – Одјек из Скадра
  Одјек из Скадра

  да,наравно..ево цијеле пјесме

  Ми смо, браћо, листом Црногорци
  И потомци славнијех Зећана.
  То лијепо сваки од нас знаде,
  +++Да смо српске крви и поријекла,+++
  Те зато смо крвави јунаци
  Као наша браћа Црногорци.

  дакле латинизатори су избацили српске крви и ставили ИСТЕ крви…

  +++

  то се види да је нешта сјецкано и на самој објави..

  даље..

  Скадар јесте српска Зета стара.

  то дакако нису навели..

  Дервиш Ибров Лединић

  Цетињски Вјесник бр. 45 1913

  +++

  ето каквим се ФАЛСИФИКАТИМА БАВЕ КАТОЛИЧКИ ХРВАТИ КОЈИМА СУ У БОКИ ПРАВОСЛАВНИ УЉЕЗИ А КАТОЛИЦИ АУТОХТОНИ…

  • 0
   0

   касније дознајем да је један муслиман то ставио,али није сам факсуификовао но преузео од неких „Бошњака“

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here