Насловна Издвојено Медојевић: Највећа брука у историји Црне Горе је што је криминалац финансирао...

Медојевић: Највећа брука у историји Црне Горе је што је криминалац финансирао референдум о мојој држави

3

Највећа брука у историји Црне Горе је што је један криминалац, Насер Кељменди,  финансирао референдум о мојој држави, казао је на данашњој сједници Првог ванредног засиједања Скупштине Црне Горе, лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић, говорећи о безбједносно сумњивим лицима који имају црногорско држављанство и гласају на изборима у Црној Гори.

„Чињеница је да Демократска партија социјалиста пред сваке изборе доведе 20.000 фантом бирача који улазе у Црну Гору у организацији АНБ-а“, казао је Медојевић, подсјећајући на задње парламентарне изборе:

„Замислите ту бруку за државу Црну Гору – два сата на дан избора електронски системи за верификацију улазака и излазака из земље, камере и видео надзор су били искључени. Свакоме је јасно да се то није могло десити неком грешком, већ да се радило о организованој криминалној активности врха ДПС-а, који су омогућили да два сата у Црну Гору улази ко хоће и како хоће“.

Да ли је једино начело због чега постоји Црна Гора да би ДПС владао?

„Да ли је сврха, према ДПС-у постојања државе Црне Горе да они владају у тој Црној Гори?“, упитао је функционер Дф-а и истакао да је „све што се може урадити на понижењу, криминалу, незаконистим активностима – допуштено“, те да је „једино врхунско начело због чега постоји држава Црна Гора, по идеологији ДПС-а да они владају у Црној Гори“.

„Чињеница да грађани који живе у иностранству долазе да за новац гласају ДПС указује како ДПС доживљава државу Црну Гору“, напоменуо је Медојевић и нагласио:

„ДПС је био за независну државу Црну Гору да би се та држава пљачкала, да би се та држава крала. Зато они не могу нормално да предају власт: зато што знају ако предају власт да ће сви завршити у Спужу. Зато што нико од њих не може да објасни откуд му кошуља од 3000 евра са златним гравираним монограмима, откуд одијело од 10.000 евра! Јасно је да ће један нормални државни тужилац а не Миливоје Катнић, ратни злочинац са Дуборвачког ратишта, уцијењен због организованог криминала у који је директно укључен – то процесуирати“.

Он је казао да је „ова власт спремна да понизи све, да стави под ноге, све оно што је некад чинило част и понос сваком Црногорцу, само да би они (ДПС) остали на власти“.

Кељменди финансирао ДПС

Медојевић је такође напоменуо да проблем представља и како у Црној Гори безбједоносно интересантна лица добијају црногорско држављанство.

„Како је могуће да је Насер Кељменди, лице које је осуђено у Приштини на 6 година робије због организованог криминала и трговине наркотицима, имао црногорско држављанство и гласао на референдуму 2006. године“, упитао је функционер ДФ-а посланике у Скупштини и нагласио:

„Највећа је брука у историји Црне Горе да је један криминалац финансирао референдум о мојој држави.

Гласао на референдуму и био велики пријатељ са функционерима ДПС-а. Он с њима није разговарао о црногорском, српском или албанском језику већ је тај нарко дилер разговарао са њима о шверцу дроге и финансирао ДПС!“

 

3 КОМЕНТАРИ

 1. 25
  1

  Истина, то је велика брука. Али, има много већих и највећих, које су последица те бруке.

 2. 23
  1

  Није он ништа већи криминалац од владајуће браће Далтон.

 3. 1
  0

  VECA JE BRUKA MEDOJEVICU STO STE PRISTALI NA ONAKVE USLOVE KAD JE BIO REFERENDUM.JA MISLIM DA STE DUBOKO PODMAZANI SVI IZ TAKOZVANE OPOZICIJE KAD STE MOGLI PRISTATI NA TAKVE USLOVE.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here