Насловна Политика Медојевић: На дјелу пројекат – сјаши Мило да узјаше Ђукановић

Медојевић: На дјелу пројекат – сјаши Мило да узјаше Ђукановић

5
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник ПЗП-а и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић оцијенио да је у Црној Гори на дјелу реализација пројекта да се направи нова власт без Мила Ђукановића, али да све остане исто.

То жели она моћна мањина, која име све бенефите из status-a quо. Њима је овај систем донио богатство и природно је да желе да га сачувају. Младе колеге Демократе су лакомислено прихватиле ту опасну политику по наш народ и државу и то мора да се народу објасни. Ради се о будућности ове земље“, навео је Медојевић на свом ФБ профилу.

Према његовим ријечима, политика „сјаши Курта да узјаше Мурта“ од 5. октобра 2000.године је Србију коштала хаоса и могућег нестајања.

ДФ то зна и желимо да упозоримо народ и Демократе. Политика слијепог слушања Амбасада је добра за стране земље, а погубна за Црну Гору. ДПС се распада. Сад се поставља питање шта после њих. Зна се – ДФ“, истакао је Медојевић.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Medojeviću samo naprijed. Ovi su nas prodali ali Medo moraju odgovarati što su pokrali i uništili da to više nikome ne pada na pamet da se ponaša ne domaćinski i da rade za strane ambasade.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here