Насловна Издвојено Медојевић: Миливоје Катнић je тужилац мафије која је на власти

Медојевић: Миливоје Катнић je тужилац мафије која је на власти

7
ПОДИЈЕЛИ

Све док је ДПС на власти, на власти је и мафија и грађани ће бити забринути за безбједност својих породица јер ће мафија бити заштићена, истакао је данас предсједник Покрета за промјене (ПзП) и функционер Демократског фронта (ДФ) Небојша Медојевић.

Од одржавања парламенарних избора 16. октобра, гдје је тужилац мафије Миливоје Катнић, одрадио лажни терористички напад и директно утицао на резултате избора и спријечио пораз Мила Ђукановића, десила су се четири терористицка напада, на организован начин и уз коришћење експлозивних направа разорне снаге, Док тужилац мафије монтира лажне терорстичке нападе и учествује у покушајима ликвидације најјаче опозиционе групације и њених лидера, по улицама Подгорице, Цетиња, Бара, обрачунавају се озбиљне терористичке организације. Тужилац мафије Катнић, веома добро зна ко стоји иза ових терорстичких напада, зна и ко су налогодавци и ко су извршиоци. Али чињеница да се ради о обрачуну кланова унутар ДПС терористичке органзиације, Катнића чини неспособним да ради свој посао и да заштити правни поредак, мир и безбједност грађана Црне Горе. Катнић је немоћан, јер је и сам преко свога побратима, са којим је помјешао крв и вође Клана из Гранда, дио криминалних организација и обрачуна„, истакао је Медојевић.

katnic-i-milo

Он је додао да се моћни нарко картели пред Катнићевим очима, обрачунавају скоро сваког дана, док „Катнић комуницира са Марком Краљевићем и осталим јунацима преткосовског циклуса, лично хапси недужне туристе из Србије и тражи хапшење лидера ДФ, на основу исказа убица, психијатријских болесника, наркомана и сарадника српске и црногорске службе“.

„ДФ је био мета мафије под руководством Ђукановића и Катнића. ДФ има највећи интерес да се монтирани случај лажног државног удара расвјетли до краја. Ми знамо и ко је наредио и који бивши ратни командант са ратишта у Хрватској и БиХ је пронашао шпијуне Синђелица и Велимировића да глуме терористе и оптуже ДФ“, казао је Медојевић.

Он је рекао и да грађани Црне Горе од Катнића траже акцију против мафије.

milo-i-df

Али Катнић је и сам дио мафије и од тих акција неће бити ништа. Он је, као дио клана из Гранда, сада у врло тешкој позицији, јер је Мојковачки клан преузео Владу, па ће морати да оправда новац који је у њега уложен, да ухапси Марковића и Веселина Вељовића и очисти простор за свог побратима. ДФ још једном понавља да је организовани криминал у Црној Гори, политичког поријекла и да само нова Влада без ДПС-а може да прекине те везе мафије и државе и покерне озбиљну и ефикасну кампању против мафије. На опозицији је одговрност, да остане јединствена и да бојкотом лажног Катнићевог Парламента и ванинституционалним формама отпора и протеста продуби политичку кризу и доведе до формирања прелазне владе која ће спровести нузне реформе изборног система и организовати прве фер и слободне изборе у Црној Гори. Црна Гора је пред избором. Ми или он. Црна Гора или ДПС. Неко неће преживјети„, закључио је Медојевић.

Извор: Вијести онлајн

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Naravno Medo…nego ne znam što je ova sprega sa SDP-om preko Siniše Stankovića i Draginje Vuksanović sa VDT-om. Prevara birača… svi šuruju…Štite se kriminalci…

 2. 0
  0

  Катнић је особа са менталним поремећајима, као таква, веома погодна за манипуслисање. Не кажем да га то осолобађа одговорности, али то је жалосна истина. Станковић је далеко опаснији, он је штеточина и ругло у сваком смислу.Катнић мисли да ради на добробит државе и народа (слично многим поремећеним особама његовог типа. Станковић ради смишљено). Катнић је увјерен да је исправан, чак и херој, а Станковић зна да је нико и ништа.

 3. 0
  0

  Kad se bude glasalo za Nato u skupstinu ti Medojevicu sa Radulovicem, Kočom i ne znam jos koliko vas ima u DF glasacete i dici ruku za Nato izgleda cu po prvi put u zivotu na prvim redovnim ili prijevremenim izborima glasat za DPS ne zato sto ih volim no zato sto me ANDRIJA MANDIC NACERAO!

 4. 0
  0

  Mnogo je municije potroseno, mnogo rijeci, a da nista nije ucinjeno, niti se sta pametno radi.
  Vjetar rijeci nosi, karavani prolaze. Trgovina radi, obrti rastu, racuni se goje, fukara na kamare slaze oteto od naroda i drzave.
  Nikad kraja …
  Grgoljavi stuca koliko smo ga puta zapljunuli.
  Pa, sto mu fali!?
  Pegla se svako malo.
  Nidje bore na drzavnickom celu.
  … Smjesni, punjeni tetreb u lice nam se smije.
  Niko mu nista ne moze!
  Svi smo podstanari na njegovom feudu.
  Desetak mu dajemo, ne pitamo za cijenu.
  Stoka smo mi. Grdna pucina.

 5. 0
  0

  e moj MEDO. ti i tvoji iz DF nijeste znali s kim se takmičite. šetali na promocije . potrošili dobre pare a mi što smo VAS GLASALI ispali budale. politika je dobar ..biznis.. u MNE

 6. 0
  0

  Ja samo znam da vise nikad necu izaci na izbore jer to je gubljenje snage i vremena u drzavi u kojem 50% stanovnistva nije pri zdravoj pameti i uporno glasa za propast.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here