Насловна Насловна Медојевић: Лекић је школски примјер издаје бирача

Медојевић: Лекић је школски примјер издаје бирача

7
ПОДИЈЕЛИ

Лекић је школски примјер издаје бирача који су га гласали, изјавио је данас на свом фејсбук профилу посланик ДФ-а Небојша Медојевић за свог некадашњег колегу а садашњег предсједника Демоса, Миодрага Лекића.

„Опозициона Тројка“ која је почетком маја ушла у Владу Црне Горе, према мишљењу посланика ДФ-а није остварила ништа од онога што је обећала. Прво обећање је наравно било, да никада неће ући у владу премијера Мила Ђукановића.

„Лекић је чврсто обећао да неће ићи у колицију са мафијом“, напомиње Медојевић.

„Ниједан гласач Лекића, као ни мој није гласао за ДФ да уђе у коалицију са Ђукановићем.

Гласали су нас да срушимо лоповски режим.

А он је ушао у ту Владу. То је школски примјер ИЗДАЈЕ бирача који су га гласали. То је само ИСТИНА. Исто као Позитивна. Издао је и продао своје бираче“, нагласио је Медојевић. 

Да критика ДФ око уласка „Тројке“ у власт није без темеља, Медојевић се позива и на рад нове владе која, према његовом мишљењу није учинила ништа.

„Прошло је 43 дана. Ниједна афера, ниједан доказ, ниједног фантома нијесу избрисали из бирачког списка. Опет превара и издаја. И опет ИСТИНА“, напоменуо је Медојевић на својој фејсбук страници.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Koliko se nas zeznulo što je glasalo Lekića. Mislili smo da će biti drugačiji. Barem da će se izboriti da ono mjesto predsjednika, dobio je izbore. Morao je biti borbeniji, znao je s kim ima posla. Ili se i tad vidjelo kako je….

 2. 0
  0

  Ja bih voljela kad nekog glasam da taj zastupa ono za šta sam mu glas dala barem neka izdrži do sledećih izbora ako se predomislio. Ili neka se makne ako neće da me zastupa. A ne da me iskorišćava.
  DF i ulica – to je jedini izbor.

 3. 0
  0

  Nema izdajica kao sto su Lekic i onoga Danilovica. Prodali se. Lekic vec nesto zida po Ulcinju kako nas izvestava Mikan Zec, a Danilovic, pa to je obicni moracki jazavac…..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here