Насловна Политика Медојевић: Катнић Коломбоћ – државни тужилац „модел 48“

Медојевић: Катнић Коломбоћ – државни тужилац „модел 48“

2
ПОДИЈЕЛИ

Катниц звани Коломбоћ иде даље у брукању државе. Најновији терориста из Србије је сада ангажован да призна да га је ДФ ангазовао да нападне наше просторије камењем, и то послије откривања лажног државног удара, на дан избора, којим је оперативно лично руководио Катнић Коломбоћ, изјавио је данас предсједник ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић.

„Сада Катнић Коломбоћ жели да оптужи ДФ да смо послије његове бруке око лажног државног удара, ми преко његових шпијуна Синђе и Минђе, који су већ јавно били оптужени за организаторе Катнићевог државног удара, тражили да нам управо они – Катнићеви шпијуни нађу неког искусног ‘гађача каменом’ који би гађао просторије ДФ, а онда би ДФ урадио нешто што још ни Катнић Коломбоћ не зна.

И ако је од Катнића, премного је. Притом, по верзији Катнића, овај ‘гађач каменом’ је боравио у Црној Гори, није гађао камењем просторије ДФ, али га Катнић није ухапсио, иако је, наводно знао за његове намјере,“ нагласио је Медојевић.

Он је напоменуо да управо овакав државни тужилац политички одговара ДФ-у јер међународној заједници доказује њихове тврдње да је Црна Гора приватна држава без закона и правног поретка те да је неопходна хитна смјена и лишавање слободе Катнића, као и свеобухватна истрага око расвјетљавања наводног државног удара:

Што се тиче ДФ нама овакав партијски државни тужилац ‘модел 48’ идеално политички одговара јер сваким својим потезом, међународној заједници доказује тврдње ДФ-а да је Црна Гора под лоповским мафијашким режимом ДПС и његових сателита претворена у приватну државу без закона и правног поретка и да су све државне институције под његовом личном контролом, стављене у функцију спрјечавања демократских процеса и очувања на власти Ђукановића, по сваку цијену.

Катнић је организацијом државног удара, паралисао политички систем земље, директно изазвао најтежу политичку, системску и државну кризу од увођења вишестраначког система и представља највећу опасност по мир и стабилност земље. Зато је његова хитна смјена, лишавање слободе и покретање свеопбухватне истраге око спровђења државног удара 16. 10. 2016. од приоритетног значаја за расвјетљавање црногорске државне бруке зване лажни државни удар на дан избора и кључни предуслов за решавање државне кризе.“

Лидер ПзП-а је истакао да Катнић својим личним ратом против ДФ-а и злоупотребом своје позиције представља најозбиљнији проблем за нормализацију политичких питања у држави те да је само питање дана када ће и Брисел препоручити његову смјену:

„Његова лична острашћеност и мржња према најјачем опозиционом субјекту, који није пристао да мирно и ћутке посматра његово изругивање уставу и правном поретку земље, је сада свима јасна и он сваким даном, само јача углед и кредибилитет ДФ и додатно бламира и диксредитује Владу Марковића и режим ДПС.

Питање је дана када ће и пословично спора, неефикасна, неспособна и корумпирана ЕУ бирократија у Бриселу, морати реаговати и дипломатским путем, препоручити смјену Катнића, који својим личним ратом против ДФ-а и злоупотребом своје позиције у државном тужилаштву, сада представља најозбиљнији проблем за нормализацију политичких прилика у Црној Гори, деблокаду политичког система, наставак евроатлантских интеграција и рјешавање државне кризе коју је лично Катнић, по налогу Ђукановића креирао 16.10.2016.“

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    dok sam nekada sluzio redovan rok JNA bilo je dosta Siptra ,slali su ih daleko od Kosova i Metohije radi valjda manjeg uticaja na desavanja tamo ,ugalvnom u Petu armisku oblast.bio je jedan zvao se Martin Nerecaj tako nekako ,i nije mogao dobro da govri kao se tada zvao zvanicni jezik Srpskohrvatski ,pokusavao je on ali nije bas islo,tako je uvjek za PUKOVNIKA govorio Kupovnik,ada i Katnic je Kupovnik po cinu,zato je i dobio to mjesto,nije ovome jos kraj,sve ce pokusati da stvari zamute,moguca su i hapsenja jer oni izbora nemaju a demokratskog resenja nece !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here