Насловна Насловна Медојевић: Катнић диктирао Синђи и Минђи (ВИДЕО)

Медојевић: Катнић диктирао Синђи и Минђи (ВИДЕО)

19
ПОДИЈЕЛИ

ДФ је предао ВДТ, Миливоју Катнићу све додатне информације везане за тешке криминалне радње ДПС-а које су извршене на дан избора, изјавио је на прес конференцији предсједник Покрета за промјене и члан Демократског фронта, небојша Медојевић.

„Саопштио сам полицијским инспекторима да ми је жао што сам изнио те информације јер сам у том моменту сматрао да ће Миливоје Катнић поступити по закону, имајући у виду озбиљност кривичног дјела: стварање услова за нерегуларност гласања“, казао је Медојевић.

„Да је Катнић похапсио 10-ак  лица која смо ми навели у овој информацији, ДПС не би могао да реализује свој наум: довођење фантомских гласача, куповину личних карата, довођење људи из дијаспоре, и не би побиједио на изборима.“

Међутим, додаје Медојевић,  Катнић не само да није поступио по нашој информацији, него је сам покренуо једну криминалну активност и суочен са чињеницом да ДФ није позвао на демонстрације то је промијенило претходни план ДПС-а. „Они су на брзину организовали лажни државни удар у коме је Катнић један од главних извршилаца. Због тога ми је жао што смо њему дали било какву информацију, јер су оне завршиле код Ђукановића и послужиле да се промијени план. Ово је фарса. Катнић не може покренути истрагу ни против себе ни против Ђукановића, јер су њих двојица главни актери тзв. „државног удара“.

„Рекао сам полицији да имамо доказ да је Мехмет Аговић из Петњице организовао довођење и плаћање 1800 бирача из бихорског краја. Постоје и документи и докази за још доста фантома, али нећемо их доставити оваквом ВДТ-у, јер је он један од вођа криминалне организације, која је спријечила слободно изјашњавање грађана на овим изборима“, сматра Медојевић.

Медојевић додаје да ће информације и сазнања које посједује ДФ предати неком новом, независном ВДТ. “ Катнић представља озбиљну пријетњу за мир и безбиједност грађана ЦГ. Не знамо да ли је мотив оваквог понашања Катнића уцјена или новац.“

Рекао сам полицији и за гласаче који су аутобусима без икакве идентификације улазили и излазилли из ЦГ на дан избора. Ни на ово ВДТ није дао никакв одговор“, додао је Медојевић.

За Дф, Катнић није ВДТ Црне Горе, већ приватни полицијски тужилац мила Ђукановића, тако да му било каква сазнања неће достављати. Као опозиција, захтијеваће смјену Катнића, и открити како је Катнић искористио криминалце, убице, наркомане и психијатријске случаје за формирање тзв. „државног удара“.

На крају је додао да је сам Катнић диктирао Синђи и Минђи разговор обављен преко једног телефона.

19 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Ухватиће их,ал за…..Бјежите вране,треба Катнић да иде у затвор због ове фарсе.Радио сам толико дуго тај посао да елементарно знам.Овдје нема ама баш ниједан материјални доказ,копча са ДФ-ом.Ништа.Али ови људи ово морају да истјерају до краја.Ево им шанса да униште овакво тужилаштво.Историска.

   • 0
    0

    Nidžo , jesi li to boravio tamo te znaš svakakvoga kastiga , piiih kaliježali se , nate mate ih bilo .
    ne Masa nego navodim nasta su nasi stanovnici spremni za novac,i Zutu kucu cemo napraviti samo da je cijena pogodna,a znas ti to bolje u svakom pogledu!

 1. 0
  0

  @ redakciji

  U potpunosti razumijem i podrzavam politiku redakcije o bezuslovnoj otvorenosti
  za svako i svacije misljenje, makar ono odstupa od svih opsteprihvacenih drustvenih vrijednosti!
  Takodje vam skrecem paznju da i tu postoje izvjesna, ali jasna, ogranicenja koja se ticu javnog govora kojim se podstice rasna, vjerska i medjunacionalna mrznja!
  S druge strane, Generalna Kovencija UN propisuje da Humanitarno pravo ima prednost nad svim drugim pravima zajamcenih ovim najvisim svjetskim pravnim aktom o ljudskim i gradjanskim pravima!
  Dakle, iz cisto humanitarnih razloga, iz razloga enormnog zagadjenja i kontaminacije javnog medijskog prostora koji direktno ugrozava zdravlje gradjana od strane izvjesne spodobe koja se podpisuje kao Mas’a – predlazem vam da dobro odmjerite i sprijecite da vam na blogu dara bude veca nego mjera!
  Humano je biti humanitaran.
  I za vas, i za nas, a bogami, ponajpre za njega, nesrecnog Mas’a, kada je vec drzava odbila da ga lijeci o trosku Fonda!
  Kako nijesam na kraj srca, nijesam protivan ni da otvorite humanitarni racun, da prikupimo sredstva, pa da ga mi lijecimo.
  Ako ga kojim slucaje izljecimo, bice to od ogromne koristi za cijelu zajednicu!
  Jer, ako jedan sa tako teskom dijagnozom i prognozom moze biti uspjesno izljecen, mogu i ostali, koliko godj ih ima.
  I da znate, ne manjka meni entuzijazma, i ja vjerujem u cuda!

  • 0
   0

   E kako si ovo napisa’ , bravo ti ga Đika bravo , samo da ti rečem da se ja posrbljavati (liječiti) neću , kad viđu đe ste vi spali , bolje mi je ostati u zdravu pamet .

 2. 0
  0

  Katnić je sramota za državu, to je čovjek koji ne radi za dobrobit i bezbjednost građana, već za i po naređenju Đukanovića… Itekako je imao lijepo zapaženu ulogu u predstavi zvanoj “ državni udar“ !!!

 3. 0
  0

  Ну кажи нам Медо, какве то „страшне“ злочине почиње Катнић приликом, како рече, напада на Дубровник ?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here