Насловна Политика Медојевић тврди да скандал са М.П. тресе ДПС као некад С.Ч.

Медојевић тврди да скандал са М.П. тресе ДПС као некад С.Ч.

3
ПОДИЈЕЛИ

Осуђујући непринципијелне нападе који долазе „са свих страна“ Небојша Медојевић, предсједник ПЗП и члан предсједништва ДФ се осврнуо на случај М.П. (37) и на свом фејсбук профилу написао:

Прича се по Подгорици да је приликом хапсења Подгоричанке М.П (37) вјештачењем њеног мобилног, пронађен порно „урадак“ са бившим високим функционером ДПС, који је снимљен прије 7 год.

М.П  је признала да је снимак аутентичан и да је са тим снимком уцјењивала овог високог функционера ДПС, који јој је подводио и једног високог државника из Хрватске и купио јој стан.

Тај бивши високи функционер ДПС је одавно под истрагом због корупције. И онда овакве „моралне громаде“ нападају ДФ да смо непријатељи државе.

ДПС се распада у неморалу, корупцији и међусобним сукобима. Зато је неко осмислио план да уз помоћ Катнића и домаћих издајника и страних плаћеника, елиминисе ДФ како би спријечио неопходне радикалне реформе.“

„Али ДФ је јачи и сложнији него икад. И као што видите, СВЕ ЗНАМО.

Само сложно! Само јако! До побједе. Демократски фронт“ , поручио је на свом фејсбук профилу посланик ДФ.

Случај М.П.

Извјесна М.П (37) је у јануару ухапшена у Подгорици, под сумњом да је да је по­чи­ни­ла кри­вич­но дје­ло от­ми­ца, од­но­сно про­тив­прав­но ли­ше­ње сло­бо­де и уцје­на. Из под­го­рич­ке по­ли­ци­је са­оп­ште­но да је М.П оте­ла по­зна­ни­ка Ф.П(60) и за­кљу­ча­ла га је у је­дан обје­кат у Под­го­ри­ци, тражећи откуп по­ро­ди­ци отетог. За откуп извјесног Ф.П тражила је 10.000 евра.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    kakva se ološ dohvatila funkcija i daje primjer za navodni uspjeh . kada padne DPS i mnogo toga se otkrije biće materijala za snimanje filmova. na žalost Živko Nikolić nije više živ .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here