Насловна Насловна Медојевић: Ђукановић и Брајовић морају одговарати због велеиздајничког уговора у доларима

Медојевић: Ђукановић и Брајовић морају одговарати због велеиздајничког уговора у доларима

7
ПОДИЈЕЛИ

Упорно и безуспјешно сам у Скипштини упозоравао на огромни валутни ризик који је на државу Црну Гору, њен буџет и грађане преузела Влада Ђукановића, склапајући Уговор о кредиту за дионицу ауто пута, са кинеском ЕXИМ банком у УСД, саопштио је данас функционер ДФ-а Небојша Медојевић.

Он је нагласио да свако ко је имало упућен у глобална економска кретања могао знати да ће курс евра да слаби у односу на амерички долар и „Влада Ђукановића је, очигледно, или из незнања или због корупције, одбила моје предлоге да се уговор склопи у ЕУР, као валути која је у оптицају у Црној Гори и у којој се наплаћују буџетски приходи“.

„Тадашња ДПС, СДП, БС већина је гласала за овај велеиздајнички Владин Уговор који ће скупо коштати све грађане Црне Горе. Нашу дјецу и унуке,“ напоменуо је Медојевић.

Он је истакао да због јучерашњег раста долара према евру од око 2,6 одсто црногорски кредит за аутопут од 944 милиона долара сада вриједи 906 милиона евра, односно 163 милиона евра више него прије двије године када је одобрен.

„Због тога што сам био у праву, патриотски, стручно и одговорно упозоравао режим и грађане на последице оваквих одлука, био сам разапет у медијима мафије,“ казао је Медојевић и додао:

„Нијесам нимало срећан што сам опет био у праву, када је Ђукановић уз помоћ Катнића опет покрао изборе и спријечио формирање прве истинске демократске, стручне и патротске Владе, која ће штитити интересе грађана и државе а не своје приватне.“

Он је напоменуо да одговорни, а то су Ђукановић и Брајовић морају одговарати за штету коју су нанијели:

„Ђукановић и Брајовић ће морати одговарати за огромну штету коју су нанијели држави Црној Гори, склапањем оваквог велеиздајничког Уговора, који већ грађане кошта 163 милиона евра више, да још ни један метар ауто пута није изграђен.

Сигурним кораком ка банкроту и пропасти државе. Црна Гора данас, мафија влада, народ страда, држава пропада,“ оцијенио је Медојевић.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  E, moj Medojevicu, jedno je valutni rizik, a drugo je, savim je nesto drugo , rizik po zivot!
  Oni su glavu na panj stavili, zakrvili nas, na silu i sramotu pravili “ neovisnu „, svadjali sa Rusijom, sta sve cinjeli nijesu, ko bi jadan pobrojao – kad su krenulu u cetu da plijene Crnu Goru, da je gore poharaju nego stado u planinu!
  Pa ce oni domacini da brinu o valutnom riziku!?
  Bas oni koji sve sto rade, rade pod rizikom!
  Ili da ugrabe, ili glavu da izgube.
  Dja, ili bu!
  U takvoj drzavi zivimo, kako ti to pobolje od drugih razumijes, zato ne drami zbog jednog obicnog valutnog rizika.
  U drzavi u kojoj je rizicno jutrom buditi!
  Jos je i opasno zaleci, pa osvanuti u svojoj a tudjoj drzavi!!!

 2. 0
  0

  Cuj, valutni rizik!?
  Ne drami Medojevicu!
  Pa oni su glavu na panj stavili, sve na kocku stavili, kad su krenuli u poharu Crne Gore.
  Da je plijene grdje nego stado ovaca u planini!
  U zivotni rizik su usli kad su u cetu krenuli da nam domovinu otimaju, trepnuli nijesu.
  Pa sad, njih i nas, treba kao da zabrine valutni rizik pretvorbe iz dolara u evro, kad su po Crne Gore, bez svakog rizika, iz Srbina u dukljesu konvertovali!!!
  Valutni rizik!?
  Daj Medojevicu …

 3. 0
  0

  … Jos i njihov veleizdajnicki ugovor, onaj ugovor svih njihovih ugovora, svaki njihov ugovor, nije u dolarima, kako mozda tako i pise, nego je u Srbima.
  Srbi su njima moneta!
  Za potkusurivanje moneta, od kad su presli na euro, odustali od Srba, htjedoh reci dinara.
  Otad im Srbi nijesu u racunu, samo su moneta za potkusurivanje sa svijetom evroatlantskim.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here