Насловна Насловна Медојевић: Црна Гора неће добити позивницу за НАТО због послова са терористима

Медојевић: Црна Гора неће добити позивницу за НАТО због послова са терористима

1
ПОДИЈЕЛИ

Посланик Демократског фронта и предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић је данас саопштио да Црна Гора неће ове године добити позивницу за НАТО, јер власт, како је рекао, послује са терористима.Nebojsa-Medojevic-527

“Контакти које је црногорска државна службена мафија остварила са терористичиким органзацијама широм свијета од ФАРК и АУК из Колумбије, до ИСИЛ нијесу остали нерегристровани од америчких безбједносних служби, а посебно од ДЕА-е”, сматра Медојевић.

Према његовим ријечима од раније је позната веза између кокаинских картела и терористичких организација, посебно у пословима продаје оружја за кокаин, па је та оперативна линија рада ДЕА посебно развијена.

“Пажљиво се прате путеви новца и финансирање активности терористичких организација. Тако су дугогодишњим оперативним радом ухапшени посредници високог профила који су у Црној Гори уговарали продају оружја ФАРК-у, а ових дана дошло је до хапшења у Сирији посредника који је снабдјевао ИСИЛ наоружањем и експлозивом”, истакао је Медојевић.

Како он сматра због овакавих вишеслојних односа црногорске мафије, која има подршку и заштиту црногорског режима и безбједносних служби, Црна Гора неће добити позивницу за НАТО ни ове године.

„Зато су бесмислена и лицемјерна истицања значаја добијања позивнице за НАТО, челника ДПС-а и посебно СДП-а, а истовремено диловање са најопаснијим терористима свијета који су од овог режима добили статус личности од посебног значаја, којима се чак и додјељују црногорска држављанства и пасоши и којима се омогућава безбједно прање прљавог новца преко тзв. „инвестиција“ у Црној Гори”, навео је Медојевић у изјави достављеној медијима. Нагласио је да због таквог непоштеног, дволичног и лицемјерног односа према обавезама око НАТО-а, Црна Гора ни ове године неће добити позивницу за чланство.

“Због санкција Русији, остаћемо без руских туриста и њихових инвестиција. Спољна политика режима према САД-у и Русији може се окарактерисати јендоставно као-дупло голо”, закључио је Медојевић.

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here