Насловна Насловна Медојевић: Црна Гора нема времена да чека – рјешење су јединство и...

Медојевић: Црна Гора нема времена да чека – рјешење су јединство и хитна акција

2
ПОДИЈЕЛИ

Сигуран сам да опозициони бирачи и чланови опозиционих странака желе јединство опозиције и рушење режима. Руководства можда желе у Владу ДПС-а, написао је на својој фејсбук страници предсједник ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић.

„Руководства остатка опозиције кажу да чекају да их Марковић позове, Марковић је рекао да је спреман да разговара са свима, осим ДФ-а, али да опозиција треба да прекине бојкот. Слично, остатку опозиције, предлаже и Пенс и Хојт Ји. Видјећемо,“ казао је Медојевић и нагласио:

„Нажалост, Црна Гора нема времена да чека ни један секунд јер све убрзано тоне и пропада. Зато ДФ предлазе ЈЕДИНСТВО и хитну акцију.

Ево, руководства Демократа, СДП и УРА-е су одмах одбили нас предлог. Видјећемо убрзо да ли ће одбити и позив Душка Марковића, ако га, уопште, буде.“

Бирачи опозиције желе њено јединство и смјену ДПС-а

„Након избора ДФ је нудио опозицији- Владу у сјенци, Слободни Парламент, једну листу, једног кандидата за предсједника и ПРОТЕСТЕ. Све одбили. Занимљиво, нијесу одбили позив Ђукановића да уђу у његову Владу, а ево чекају да се Душко Марковић смилује да их позове у његову,“ напоменуо је посланик ДФ-а и додао:

„Лидери остатка опозиције више воде рачуна о свом личном интересу и интересу друге државе – САД.

ДФ се бори да смијени ову Владу, а функционери остатка опозиције се боре да уђу у Владу ДПС-а. Сигуран сам да бирачи опозиције желе смјену ДПС-а и јединство опозиције.

Како чудно пише ријеч ОПОЗИЦИЈА.“

2 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ja bi da se bojkotuju naredni izbori
  Kad je bal nek je maskenbal
  Ili ti kad je raspad nek je totalni
  U ostalom to je legitiman realan i ozbiljan odgovor na rad odnosno ne rad svih aktuelnih partija

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here