Насловна Политика Медојевић: АНБ наредио штампи да ћути о афери високе проституције и веза...

Медојевић: АНБ наредио штампи да ћути о афери високе проституције и веза са ДПС-ом

8
ПОДИЈЕЛИ

Лидер ПЗП-а и један од функционера ДФ-а Небојша Медојевић казао је да је Агенција за националну безбједност Црне Горе наредила дневним листовима „Вијести“ и „Дан“ да ћуте о случају високе проституције и веза са ДПС-ом.

ИН4С је почетком мјесеца дошао до информација да је у вјештаченом телефону извјесне М.П. пронађен компромитујући снимак са амбасадором Црне Горе у Словенији Миомиром Мугошом, те да је М.П. изјавила да је он подводио сада већ бившем предсједнику Хрватске.

Извори из полиције су нам доставили информације да већ годинама прате крајње сумњиве пословне реалације Миомира Мугоше, бившег градоначеника Подгорице и извјесног Машковића, држављанина Хрватске из Опатије, поријеклом Црне Горе. Кажу да имају доказе да је Мугоша пријављивао станове у Подгорици (близу зграде АНБ) на име овог Машковића“, навео је Медојевић на свом ФБ профилу.

Он је додао да је Машковић био укључен у државни шверц цигарета у вријеме Срећка Кестнера и био је под мјерама АНБ.

Извор из полиције тврди да је Машковић обезбједио услове за улагање Миомира Мугоше у Опатији и по хрватском приморју, за шта је имао и логистичку подршку Стипе Месића, бившег предсједника Хрватске. Наравно, СДТ Катнић је презаузет прогоном ДФ и монтирањем лажних оптужби, па нема времена да отвара истраге за овакве вишемилионске транскације функционера ДПС . Само ако шеф каже Мугоша ће бити оптужен, али за једну или двије корупције које је реализовао, али као у случају Маровић неће бити доступан или ће бити депресиван. А богатство склоњено у Опатији ће га чекати“, закључио је Медојевић.

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Pisite i razoblicavajte , naravno, koliko je to moguce, argumentovano o svemu o cemu se zna, decenijama u Crnoj, a cuti se.
  Spregu mafije, tajnih sluzbi i politicara, ulogu prostitutki u raznim „poslovima“, ukljucujuci eliminaciju onih koji su im po bilo kom osnovu smetali.
  U Niksicu decenijama operise znacajan broj prostitutki i raznih kriminalaca i polusvijeta koji prijete gradjanima pozivajuci se da su pod zastitom Brana Micunovica. Cime je ovaj tip „zaduzio“ Crnu te je nedodirljiv.
  Tu je i sekta koja se takodje bavi decenijama u Niksicu najcrnjim poslovima, a gradjani je povezuju sa tajnim sluzbama.
  Mnoge porodice su u crno zavili.

  • 0
   0

   Само истинито, али без страха. Објелоданити штампу која се проституише и не објављује чињенице са којима располаже.

 2. 0
  0

  Svaka čast Medo. U sve se razumeš: i u nauku i u politiku i u prostituciju.
  Kada bi takvih ljudu, od riječi i djela, Crna Gora više imala, gdje bi nam bio kraj…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here