Насловна Политика Медојевић: Вучић је братски, лоповски помогао Ђукановићу у прикривању лажног државног...

Медојевић: Вучић је братски, лоповски помогао Ђукановићу у прикривању лажног државног удара у ЦГ

7
ПОДИЈЕЛИ

Премијер Србије Александар Вучић је братски, лоповски помогао Милу Ђукановићу у прикривању лажног државног удара у Црној Гори, оцијенио је лидер ПзП и члан предсједништва Декократског фронта Небојша Медојевић. 

Он је то казао синоћ у Бијелом Пољу приликом уручивања 37 нових чланских карата те странке младим Бјелопољцима и Бјелопољкама. Након пријема у хотелу Бијела рада за све чланове и сипматизере ПзП-а је организован традиционални новогодишњи коктел.

„Вучић је доста помогао Милу Ђукановићу и он је дио читаве приче да Мило добије изборе и на жалост, учествовао је у прикривању лажног државног удара“, казао је Медојевић и казао да ДФ чека да Вучић објави шта је он то видио у документацији БИА-е.

Нагласио је да је Вучић помогао Ђукановићу у прикривању „овог тешког кривичног дјела и покушају да се овај смијешни државни удар прикаже реалним“.

„Како вријеме пролази види се да ни у Србији није објављен ни један доказ. Нема ни оних 125.000 еура које је Вучић помињао да су нађени, нема ни тих странаца који су ухапшени и за које је помињао да су под надзором служби безбједности Србије. Очигледно да је то велика фарса и Вучућ је дио читаве приче, а Синђелић и Велимировић су сарадници србијанске полиције и логистика читаве акције је рађена у Србији. Ухапшени су грађани Србије које нико овдје не штити иако су похапшени на правди Бога без иједног доказа и већ два мјесеца леже у затвору“, рекао је лидер ПзП.

Он је појаснио да не тврди да је Вучић учествовао у планирању државног удара јер нема доказа за то.

Медојевић је подсјетио да је власт Мила Ђукановића добила изборе помоћу 10 15 хиљада гласова дијаспоре.

„Организованих преко ромске, бугарске и мафије Карабуршког поља. У предизборној кампањи упозоравао сам да ће укинути накнаде за мајке, повећати порез и рачуне за струју. И свако ће од вас директно на рачуну видјети да плаћа Ђукановићу и његовој породици и кумовима за струју због струје коју плаћамо за њихове мини-хидроелектране“, истакао је Медојевић.

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Iskreno, nijesam ovih dana gledao u jagnjecu plecku, ali mi se svakako cini da je Vucic onomad „vidio svojim ocima i cuo rodjenim usima “ navodne teroriste i tzv. drzavni udar po necijem nalogu!
  Taman onako kako su Hrvati bujajuceg ustastva, ocas posla juce progledali i uocili nepojamni sedmodnevni napredak Srbije, pa pod hitno odblokirali povlavlje 26 u pregovorima Beograda i EU!
  Veliki brat upravlja planetom!
  Nista nije prepusteno slucaju. Taman posla da su slucaju prepusteni samo oni, Vucko i Milo!?
  Da nijesu umrezeni!!!
  To bi odista bio pravi slucaj!
  Uostalom, ako kojim slucajem na ulici okliznete na koru od banane, promislite.
  … Dvaput razmislite i citajte Snoudena i Asanza.
  Laku litetaturu teskih vremena sto nam uveliko tuku na vrata.
  Mozda nedje nadjete Mila i Vucka zagubljene u prevodu!
  I onaj tzv. drzavni udar na nas osisane kao ovce!

 2. 0
  0

  Sve mi diraj Vučića mi ne diraj , to je naš brat srbin , dika i ponos svekolikog srpstva , to je premijer nasu susjedne i bratske Srbije , zato pssstttt !
  Uvaženi brate srbine gospodine Vučiću , oprosti što ovi srbi od 97-e svašta zbore protiv tebe , oni i onako lažu đe stignu , ne uzimaj ih za ozbiljno , možeš zamisliti kakvi su kad pola zivota budu nacionalno jedno , a pola drugo , ne razumaj se ti njima .

 3. 0
  0

  O Vucicu ne mislim nista dobo, ali bi bilo interesantno istraziti ko stiti Brkica. Samo njegovo izlaganje daje povoda za to, pogotovu sto on ves duze vremena pise o Vucicu i jos ponekim same grozote, a neke zaobilazi.
  Prilicno je selektivan sto je tesko objasniti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here