Насловна Политика Медији, АНБ, МУП, УП и даље ћуте о везама врха ДПС-а и...

Медији, АНБ, МУП, УП и даље ћуте о везама врха ДПС-а и бившег предсједника ХР са високом проституцијом

6
ПОДИЈЕЛИ

АНБ, МУП, Управа полиције и медији и даље ћуте о везама врха ДПС-а и бившег предсједника Хрватске са високом проституцијом.

ИН4С је почетком мјесеца дошао до информација да је у вјештаченом телефону М.П. пронађен компромитујући снимак са амбасадором Црне Горе у Словенији Миомиром Мугошом, те да је М.П. изјавила да је он подводио сада већ бившем предсједнику Хрватске. Незванично из извора Управе полиције смо добили информацију ко је предсједник Хрватске који је имао блиске пријатељске односе са бившим градоначелником Подгорице и са сиротом М.П., али смо послали упит Амбасади Хрватске и Амбасади Црне Горе у Словенији, па ћемо сачекати неко разумно вријеме за њихов одговор.

ИН4С се од 5. августа до данас обратио чак три пута МУП-у и Управи полиције и два пута АНБ-у да потврде или демантују ове информације али до сада није било одговора. Једини одговор је стигао из Тужилаштва у којем се наводи да они нису у могућности да одговоре јер би то нашкодило истрази о М.П. о киднаповању и рекетирању страног држављанина. ИН4С се обратио и Амбасади Црне Горе у Словенији као и Амбасади Хрватске у Црној Гори, како би јавност добила информације из прве руке.

Везе врха ДПС-а и предсједника Хрватске у вези са високом проституцијом

Док институције ћуте, из Покрета за промјене су прије два дана објелоданили податке о којем се високом функционеру наше државе ради те нагласили да иза високе проституције у Црној Гори стоје моћници повезани са АНБ-ом и полицијом.

Они су навели да је у изјави која је дата у полицији осумњичена М.П потврдила повезаност са Миомиром Мугошом и изјавила како је управо преко њега била повезана и са бившим предсједником Хрватске.

„Овај мегаекслузивни текст о везама врха ДПС-а, бившег предсједника Хрватске са високом проституцијом нијесу смјеле да објаве ни Вијести ни ПРОДАН. Прво, води се брига о ДПС-у. Друго, не жели се информисати о најјачој опозиционој групацији која кокретно, са именима и догађајима разваљује режим. Треће, треба спријечити да ДЕМОКРАВАТЕ у односу на ДФ изгледају као дјечији вртић,“ изјавио је лидер ПзП-а и члан Предсједништва ДФ-а Небојша Медојевић и додао:

„Кад ДЕМОКРАВАТЕ објаве да је неки директор у Бару направио цех за ручак од 600 евра, они добију по 5 минута у централном дневнику ТВ Вијести, насловну страну и читаву 3. страну у ПРОДАНОМ ДАНУ.“

Ђукановић наредио интерну истрагу у АНБ-у, полицији и тужулаштву због цурења информација ка ДФ-у

Медојевић наводи да је саопштење ПзП-а које је објавио ИН4С „изазвало хаос у врху ДПС-а“ те да је бивши црногорски премијер Мило Ђукановић, не знајући одакле су процурели најосјетљивији подаци према ПзП-у и ДФ-у, наредио интерну истрагу у АНБ-у, полицији и тужилаштву.

„Ћутање медија је најбољи знак да је већина црногорских медија под котролом АНБ-а. Кад добију сигнал да се нешто не пушта – не пушта се,“ нагласио је лидер ПзП-а.

Из ПзП-а су, у саопштењу достављеном редакцији ИН4С, истакли да су агенти АНБ-а одмах након вјештачења телефона и исказа осумњичене М.П одузели телефон, а највјероватније и компромитујући видео снимак са високим функционером ДПС-а, „што указује да АНБ ангажује одређене особе женског пола да оперативно сарађују са функционерима ДПС-а како би их могли уцјењивати у случају да одлуче да промјене страну и напусте ДПС. Осумњичена М.П је особа која долази из угледне породице, а познато је да АНБ врбује младе атрактивне дјевојке, управо из угледних породица, да одрађују овакве задатке за њих“.

Они су напоменули да је висока проституција тема о којој се у Црној Гори јавно говори већ годинама, те да су у пар акција полиције и хапшења особа које се баве овим криминалним активностима, пресуде су биле условне или минималне, „што указује да иза овог посла стоје моћници повезани са АНБ-ом и полицијом“.

Ова дешавања само доказују у какву су моралну каљугу претворили Црну Гору и чиме се баве службе безбједности, и начин на који се уцјењују државни функционери.“

Институције и даље ћуте

„Да ли је приликом вјештачења телефона М.П. пронађен видео материјал на којем се види ухапшена М.П. са високим државним функционером Црне Горе?

Да ли је М.П. признала да је она то снимила, тј. да ли је снимак аутентичан?

Да ли је М.П. признала да јој је наведени функционер купио стан и подводио је једном високом државном функционеру Републике Хрватске?,“ питања су која је редакција ИН4С поставила државним институцијама, а за које још увијек нема одговора.

У писму амбасадору Црне Горе у Словенији ИН4С је замолио Миомора Мугошу да прокоментарише наводе М.П.:

„Да ли је тачна информација да сте купили стан М.П. или додијели један од бројних кадровских станова који су додијељивани  за вријеме Вашег мандата?
Како коментаришете наводе да сте Ви на видео снимку заједно са М.П.?
Како коментаришете изјаву М.П. да сте је подводили сада већ бившем предсједнику Републике Хрватске?“

Редакција ИН4С је замолила за коментар и амбасадора Хрватске у Црној Гори Веселка Грубишића поводом изјаве М.П. да је амбасадор Црне Горе подводио предсједнику Хрватске.

Нема одговора ни од надлежних институција али ни од АНБ-а да ли је истина да су њихови агенти одузели телефон М.П. од полиције. Одговор од Амбасада нисмо ни очекивали у овако кратком времену али остаје отворен простор за њихово обраћање било да је у питању потврда или дематни ових информација.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Do sada je poznato iz praksle da je KGB uglavnom radio na ovaj naci poturao zenske,to je dokazno.
  Sta imamo ovdje,ako se vodilo racuna o interesima drzave moze se donekle razumjeti taj potez,Tito je u Beograd isto tako poturio Brantu malde studentkinje,a da li je u 21 vijeku potrebno placati takve usluge i toliko skupo,vjerovatno je to ovdje problem,slozi bih se da je dosta skupo a i kavlitet nije bas na nekom nivou za stan,mozda su informacije vrednije od stana,e tada je opravdano.
  Mozda se ovdje ne radi o svemu ovme,mladi momci kad je bilo vrijem nijesu se mnogo trosili,e sada kada su se dokopali vlasti hoce da nadoknade izgubljeno,koje smo mi srece kao narod,a da nijesu toliko drkali kao maldi od svega ovag nebi bilo nista,ovako kao god okrenes drkadzije ostaju drkazije!

 2. 0
  0

  Gnirili u knjigu.Vecina od njih je mindzu pipnula kad se ozenila,Kurve namazane.Dijele im komplimente ,sabiraju od njih pare i informacije.Oni mulci ne vide dalje od nosa.Ovo vazi za skoro sve funkcionere od vrha drzave pa nanize,Da umiju da pricaju one vile mupa svasta bi ispricale.Osobito ona u Budvi.Zamislite sledecu sliku;Muski dio populacije Javnog tuzilastva ,preko 20 ljudi na celu sa rukovodiocima na brodu u Ulcinju.Do tog broda drugi brod,a na njemu kurve.(16 kom.)Izlaze po jedan tobos u wc,sjeda u auto gdje ga cekaju vozac i kurva i pravo u obliznju vilu.Pravde radi ne radi se o sadasnjoj garnituri.Onda se cudimo sto rade za vlast.Ucijenjeni su!

 3. 0
  0

  Значи да су и Медији, АНБ, МУП и УП укључени у неки облик проституције.

  • 0
   0

   Da, svijim ocima sam vidio uredjivacki tim jednih dnevnih novinar da ulaze u ANB. Za drugi tim
   tvrde da idu u ambasadu jedne druge drzave.

 4. 0
  0

  Оваквим текстовима само збуњујете лудог Мића Праћку. Не зна да ли да ‘апси Мугија због проституције или због малверзација задриглог дрипца или само зато што је то наредио Мило Бритва да би одложио смрт или затвор.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here