Насловна Друштво Мартиновић: Суд ме оваквом пресудом поново претукао

Мартиновић: Суд ме оваквом пресудом поново претукао

4
ПОДИЈЕЛИ

Овом пресудом сам још једном индиректно пребијен. Бићу задовољан, једино, када сви нападачи буду процесуирани и адекватно кажњени, казао је Милорад Мијо Мартиновић, за “Слободу”, реагујући на пресуду Основног суда у Подгорици, поводом његовог пребијања.

Судија подгоричког Основног суда Нада Рабреновић осудила је припаднике Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) Бора Гргуровића и Горана Зејака на по 17 мјесеци затвора због пребијања Мартиновића. Они су проглашени кривим за наношење тешких тјелесних повреда.

Ово је све смишљена фарса, којом су се њих двојица жртвовали за све остале колеге. Ово је срамна одлука, сматрам ово поновним, индиректним нападом на мене, додао је Мартиновић.

Подсјетимо, Мартиновић је пребијен након протеста Демократског фронта 24. октобра 2015. године. Њега је тукло 30 припадника САЈ-а, који су уништили и аутомобил којим је управљао. Мартиновић је задобио тешке тјелесне повреде, због којих је дужи временски период провео у болници.

Адвокат осуђених Здравко Беговић, након изласка из суда је само кратко прокоментарисао да ће поднијети жалбу на пресуду.

 

Узмите Слободу у своје руке!

Слобода 13. март 2018. најава

Стварајте себи добре навике, узмите Слободу у своје руке!

Geplaatst door Слобода – слободне новине – Sloboda op maandag 12 maart 2018

4 КОМЕНТАРИ

 1. 6
  0

  Bruka. I sta sad ? Opet narod cuti. Pa dok god cutite ima da nam kosti lome ! Tuku nam i djecu, ej narode ! Hoces se probuditi vise ?!?

  • 2
   0

   Sila na silu udara, a mi smo mali, gladni miševi. Baciš nam mrvice i mi mrtvi zadovoljni. Nemamo se mi kad baviti slobodom i dostojastvom čovjeka. Da nekako preživotarimo, da se ne zamjerimo, da ne stanemo kome na široki put, da ne vidimo što ne treba vidjeti i da bez vijenaca i cvijeća umremo. To je dostignuće neovisne države i ovisnih brojeva-glasača.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here